Managed Security

3 manieren waarop je een doelwit wordt van hackers

De voortschrijdende digitalisering van de samenleving opent een schatkamer vol nieuwe kansen, maar heeft tevens een keerzijde. Er zijn namelijk ook mensen of zelfs organisaties met minder nobele bedoelingen die voortdurend het internet scannen, op zoek naar kwetsbaarheden en zwakke plekken binnen IT-netwerken en applicaties. Deze cybercriminelen gaan steeds professioneler te werk, waardoor het tijdig detecteren van bedreigingen best een uitdaging is. Cybercrime is dankzij de combinatie van een waardevolle opbrengst (belangrijke data, veel losgeld) en lage pakkans inmiddels dan ook een lucratieve business.

Hoe worden de meeste organisaties een doelwit van hackers of cybercriminelen? En nog belangrijker: hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie niet gegrepen wordt door de grotendeels onzichtbare, maar vaak verreikende tentakels van cybercriminelen? Wij vertellen het je in deze whitepaper.

Naast de manieren waarop je een doelwit wordt voor hackers bespreken we uiteraard ook de oplossingen. Waarbij pentesten, vulnerability scanning, mystery guest visits vanuit ons SOC team jouw organisatie kunnen beschermen tegen deze aanvallen.

Jouw informatiebeveiliging naar een hoger niveau tillen?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Download Whitepaper: 3 manieren waarop je een doelwit wordt voor hackers

"*" indicates required fields

Naam*
We willen u graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geeft u ons toestemming om u per e-mail op de hoogte te houden?

Meer weten?

Wij helpen je graag verder

+31 (0) 85-0200070
info@avensus.nl

Gerelateerd

Menu