Bedrijf

Welkom bij Avensus

Auditconnect heet vanaf nu Avensus. Klaar voor de volgende stap!
Via deze pagina wil ik je op de hoogte brengen van deze volgende fase.

Beste relatie,

Auditconnect is al jaren, met veel plezier en betrokkenheid, expert op het gebied van IT-audits, privacy en informatiebeveiliging. Wij richt ons al jaren met audit- en consultancy-activiteiten op het verbeteren van  de security- en IT-processen bij  grote en middelgrote organisaties.

Wij zijn klaar voor de volgende stap. Deze stap komt voort uit de overname van Auditconnect begin juli 2018 door Avensus. De IT markt maakt grote veranderingen door, veel bedrijven verplaatsen hun ICT infrastructuur van on-premise naar de cloud. IT beweegt van ondersteunende processen naar kernprocessen, waarbij kwetsbaarheden kunnen ontstaan in organisaties. Data is de kern van iedere onderneming en het beveiligen hiervan is van het grootste belang. Avensus versterkt haar klanten door IT-complexiteit weg te nemen en veiligheid te vergroten. Op het gebied van High Grade Security is zij marktleider in de Benelux. Met haar Managed Cloud Services onderscheidt ze zich door deskundigheid en klantgerichtheid.

Wij hebben gemerkt dat wij met de Auditconnect diensten en kennis perfect bij Avensus passen. Om de complete full service dienstverlening op gebied van cloud & security naar een hoger niveau tillen. Everything as a service. De andere Avensus werkterrein zorgen daarentegen er weer voor dat onze werkwijze, audits en consultancy diensten breder draagvlak vindt bij de organisaties waar we nu allemaal mee samen werken. Alles gaat naar een hoger niveau.

Cloud & Security actuele thema’s

De pijlers van Avensus zijn Security en Cloud Solutions. Avensus geeft vanuit de twee pijlers invulling aan onderwerpen als cloud security, malware en data protection, cloud technology en transitie. De onderneming bestaat uit gespecialiseerde business units die flexibel en klantgericht zijn. Hiermee wordt de slagkracht van Avensus vergroot. Nu wij ook de naam Avensus gaan voeren, maakt het hele plaatje compleet.

Zowel de cloud-, als de security-transitie dwingen bedrijven om goed te kijken naar  hun informatiebeveiliging. In iedere organisatie liggen de kwetsbaarheden niet alleen op  technisch gebied, maar juist óók in menselijk handelen. Al onze klanten hebben behoefte aan concrete ondersteuning op dit vlak. Samen met elkaar zijn we tot nieuwe oplossingen gekomen waarin wij de bedrijfsprocessen en IT tegelijkertijd verbeteren voor een bredere klantenkring. Dit zetten wij graag met jullie voort onder de Avensus vlag. Ik nodig je daarom graag uit, in Apeldoorn, Almere, Weert of Delft, meer te weten te komen over het prachtige bedrijf, Avensus.

Vriendelijke groet,

Kees van Diepen

Onze visie

Vertrouwen in het digitale tijdperk
Onze maatschappij stelt steeds hogere eisen ten aanzien van digitalisering en privacy. Het maakt dat organisaties genoodzaakt zijn hun concurrentiepositie te verscherpen, IT-innovaties toe te passen en regulaties op de voet te volgen. Avensus versterkt haar klanten door vermindering van IT-complexiteit enerzijds en het beschermen van ‘s werelds meest waardevolle informatie anderzijds.

Onze missie

Slimme toepassing van IT-innovaties.
Vermindering van IT-complexiteit, het beheersen van risico’s en het creëren van vertrouwen in het digitale tijdperk door slimme en veilige toepassing van IT-innovaties.

Kernwaarden

De basis van onze mensen en al onze leveringen
Deskundig, Betrokken, No nonsense, Plezier en Samenwerken

Locaties

Apeldoorn

Jean Monnetpark 11
7336 BA Apeldoorn
+31(0) 55 30 10 100
info@avensus.nl

Weert

Kelvinstraat 15
6003 DH Weert
+31(0)85 020 00 70
info@avensus.nl

Almere

Veluwezoom 15c
1327 AE Almere
+31 (0)36 53 93 100
info@avensus.nl

Delft

Staalweg 46
2612 KK Delft
+31 (0)36 53 93 100
info@avensus.nl

Eindhoven

Achtseweg Zuid 153T
5651 GA Eindhoven

Zelfstandige en betrokken teams

De medewerkers van Avensus werken in kleine, gespecialiseerde entiteiten. Door een scherpe focus binnen de verschillende teams, verzekeren we ons van een hoog kennisniveau en een sterke betrokkenheid bij onze klanten. Deze aanpak levert de slagkracht van een grote onderneming in combinatie met de deskundigheid en flexibiliteit van een betrokken specialist.

Transitie

Onze werkterreinen

Transitie

Efficiëntie, Flexibiliteit, Continuïteit en Kostenbesparing dat zijn veel gestelde doelen die organisaties nastreven. ICT moet hierin ondersteunend zijn. Avensus, als innovatieve Cloud en IT-Security partner, helpt bij het maken van slimme keuzes en de inrichting van het juiste Cloudplatform.

Managed Cloud

Onze werkterreinen

Managed Cloud

We zijn jouw specialist in Managed Cloud Services en voor uitdagende IT-projecten. We helpen onze klanten grote aantallen nieuwe mobiele apparaten in gebruik te nemen en waken over de veiligheid, efficiëntie en beschikbaarheid van gekozen systemen en oplossingen.

Managed Security & Consulting

Onze werkterreinen

Managed Security & Consulting

We zijn jouw specialist op het gebied van waterdichte IT-beveiliging. Vanuit ons Security Operations Center (SOC) houden we de IT-infrastructuur van onze klanten 24×7 nauwlettend in de gaten. Daarbij geven wij pragmatische en prettige begeleiding naar certificatie en het versterken van de processen van organisaties aan de hand van diverse normen.

High Grade Security

Onze werkterreinen

High Grade Security

Jouw organisatie zoekt de beste beveiliging voor gevoelige (kritische) data. Toenemende digitale dreiging vraagt om deskundige bescherming van de meest waardevolle informatie. Voor veel organisaties is het niet de vraag óf er een breach ontstaat, maar wanneer dat gebeurt. Het creëren van vertrouwen in het digitale tijdperk is daarom meer dan ooit essentieel.

IT Audit & Assurance

Onze werkterreinen

IT Audit & Assurance

Geen one-size-fits-all, maar een oplossing op maat door goed te kijken naar de processen binnen jouw organisatie. Welke normen zijn relevant en waar bevinden zich de kwetsbaarheden in risico’s? Een norm-implementatietraject met kennis van zaken, voor advies waar je op kunt vertrouwen.

Menu