Avensus bij 250 snelste groeiende bedrijven in Nederland

Met trots kunnen we melden dat wij in de Top 250 snel groeiende Nederlandse bedrijven van 2021 staan! De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management en het Erasmus Centre for Entrepreneurship. De lijst is in samenwerking met NLGroeit opgesteld. De lijst geeft een compleet overzicht van de grootste groeiers van het land. 

De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van bedrijven (scale-ups) met minimaal 10 FTE en/of minstens 5 miljoen euro omzet. Deze bedrijven realiseerden drie opeenvolgende jaren jaarlijks een groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet.

“Zoals blijkt uit het ScaleUp Dashboard 2020, zijn snelgroeiende bedrijven kwetsbaar voor crisissen; toch zijn het ook de bedrijven die zich het snelst kunnen herstellen na een crisis en daarbij de motor voor economisch herstel kunnen zijn. De 250 groeibedrijven vertegenwoordigd in dit rapport zijn de perfecte voorbeelden hiervan. Ze hebben niet opgegeven tijdens de coronacrisis, maar ze hebben een kans gezien om nog verder te innoveren en te groeien. In totaal hebben deze scaleups ongeveer evenveel nieuwe banen gecreëerd als de Top 250 Groeibedrijven vóór de coronacrisis.” volgens Martin Luxemburg, directeur van het Erasmus Centre for Entrepreneurship.  

Bekijk het rapport en de lijst hier

Meer weten?

Wij helpen je graag verder

+31 (0) 85-0200070
info@avensus.nl

Gerelateerd

Menu