Managed Cloud, Transitie

Avensus breidt cloud activiteiten uit met overname bosworX

Amsterdam,  12  april 2021– Avensus Groep neemt per 1 april 2021 IT-dienstverlener bosworX uit Apeldoorn over. bosworX richt zich met klantgerichte managed services op middelgrote organisaties. Dit past perfect in de ambitieuze buy-and-build strategie van Avensus op het gebied van cloud- en security diensten.

Avensus versterkt haar klanten door IT-complexiteit weg te nemen en veiligheid te vergroten. Op het gebied van High Grade Security is Avensus marktleider in de Benelux. Met haar Managed Cloud Services onderscheidt Avensus zich door klantgerichtheid en een integrale aanpak van de cloud- en security transitie. bosworX en Avensus versterken elkaars groeimogelijkheden. 

Cloud & Security actuele thema’s

Zowel de cloud- als de security transitie dwingen bedrijven om goed te kijken naar hun processen. Avensus is bij uitstek de specialist in geïntegreerde cloud- en security oplossingen. Met meer dan 150 medewerkers biedt Avensus zowel consultancy, hoogwaardige security oplossingen als managed services. 

“In iedere organisatie bestaat de behoefte om verder te komen met cloud technologie.”, zegt Abram Schermer, algemeen directeur van Avensus, “bosworX heeft bewezen goed voor haar klanten te kunnen zorgen met betrouwbare informatie technologie. Avensus voegt met name security diensten toe aan de propositie van bosworX.”

Alexander Bosgoed, directeur van bosworX, voegt daar aan toe: “In de samenwerking met Avensus krijgt bosworX de kans om haar eigen groei te versterken met cloud oplossingen en security diensten. In de afgelopen jaren was de vraag naar onze eigen managed services al sterk toegenomen. Samen met Avensus kunnen wij onze klanten verder helpen met nieuwe oplossingen.”

Beide bedrijven werken al in de regio Apeldoorn. Het management van bosworX behoudt haar taken en verantwoordelijkheden, zodat ondernemerschap en klantgerichtheid geborgd zijn binnen Avensus.  

Groei door buy-and-build

“Met de acquisitie van bosworX geven we concreet invulling aan onze ambitie om een marktleidende positie in de cloud- en security dienstverlening te veroveren. Bovendien draagt bosworX direct bij aan het positieve resultaat van de Groep.”, aldus Schermer.“ Met deze acquisitie versterken we onze groei en komen we dichterbij onze doelstellingen in 2021.”

Over Avensus 

Avensus is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van cloud en security. Binnen de groep hebben diverse specialistische teams een leidende rol in hun eigen niche. Met een geïntegreerde propositie levert dit de slagkracht van een grote onderneming in combinatie met de deskundigheid en flexibiliteit van een betrokken specialist. Avensus groeit naar een omzet van €50 miljoen op basis van onderscheidende diensten voor grote en middelgrote organisaties. Na Client ICT, Audit Connect en ICT Vision is de acquisitie van bosworX de vierde in de door Holland Capital ondersteunde actieve buy-and-build strategie.  

Over bosworX 

bosworX onderscheidt zich door volwassen IT dienstverlening en een sterke klantgerichtheid. Met een eigen cloud oplossing onder de ITdelen is bosworX onderscheidend en betrouwbaar voor haar klanten. bosworX heeft bijna 25 medewerkers.

Meer weten?

Wij helpen je graag verder

+31 (0) 85-0200070
info@avensus.nl

Gerelateerd

Menu