Bedrijf

Avensus verwelkomt Client ICT Groep

Client ICT groep heet vanaf nu Avensus. Klaar voor de volgende stap! Via deze pagina wil ik u op de hoogte brengen van deze volgende fase.

Beste relatie,

Cliënt ICT Groep is al jaren met veel plezier en betrokkenheid expert op het gebied van Cloud oplossingen. Cliënt ICT Groep bestaat uit een team betrokken en deskundige specialisten, die zich richten op de transitie en het beheer van IT- en Security processen. In december 2018 zijn wij onderdeel geworden van de Avensus Groep, die zich in haar dienstverlening richt op de thema’s Cloud en Security.
Cliënt ICT Groep is klaar voor de volgende stap. Vol trots kunnen wij u mededelen dat we vanaf
1 augustus opereren onder de merknaam Avensus.

Wij zijn van mening dat in de huidige samenleving Cloud en Security twee thema’s zijn die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De digitalisering wordt steeds verder doorgevoerd. Veel bedrijven verplaatsen hun ICT infrastructuur van on-premise naar de Cloud. IT beweegt van ondersteunende processen naar kritieke kernprocessen. Beveiliging van gegevens wordt randvoorwaardelijk om te kunnen opereren in de digitale wereld.
Vanuit onze missie, “Samenwerken aan een vertrouwde digitale wereld”, willen wij u als klant op deze onderwerpen als full service provider ontzorgen. Zodat u zich met volle aandacht kunt richten op het succes van uw onderneming of instelling.

Naast onze voor u reeds bekende dienstverlening, bieden wij vanuit de Avensus Groep een veel breder palet aan diensten. Zo zijn wij op het gebied van High Grade Security marktleider in de Benelux. Onze IT-audits, privacy en informatiebeveiliging diensten zorgen voor betere borging van onze en uw processen. Verder beschikken wij over een Security Operation Center en voeren wij bijvoorbeeld veel pentests uit. Uiteraard praten wij u graag een keer bij over deze diensten en welke toegevoegde waarde dit voor uw onderneming kan bieden.

Onze gecombineerde Cloud en Security diensten hebben tot nieuwe oplossingen geleid waarmee wij de bedrijfsprocessen, IT en de Security van klanten als samenhangend geheel hebben verbeterd.
Dit zetten wij ook graag met u voort onder de Avensus vlag.

Voor u als gewaardeerde relatie verandert er na deze naamsverandering niets. Alle processen blijven hetzelfde, net als ons team dat voor u klaar staat; alleen nu onder de nieuwe naam Avensus.

U bent van harte welkom op een van onze vestigingen in Weert, Almere, Apeldoorn of Delft.

Onze visie

Vertrouwen in het digitale tijdperk
Onze maatschappij stelt steeds hogere eisen ten aanzien van digitalisering en privacy. Het maakt dat organisaties genoodzaakt zijn hun concurrentiepositie te verscherpen, IT-innovaties toe te passen en regulaties op de voet te volgen. Avensus versterkt haar klanten door vermindering van IT-complexiteit enerzijds en het beschermen van ‘s werelds meest waardevolle informatie anderzijds.

Onze missie

Slimme toepassing van IT-innovaties.
Vermindering van IT-complexiteit, het beheersen van risico’s en het creëren van vertrouwen in het digitale tijdperk door slimme en veilige toepassing van IT-innovaties.

Kernwaarden

De basis van onze mensen en al onze leveringen
Deskundig, Betrokken, No nonsense, Plezier en Samenwerken

Locaties

Almere

Veluwezoom 15c
1327 AE Almere
+31 (0)36 53 93 100
info@avensus.nl

Weert

Kelvinstraat 15
6003 DH Weert
+31(0)85 020 00 70

Apeldoorn

Jean Monnetpark 11
7336 BA Apeldoorn
+31(0) 55 30 10 100

Delft

Staalweg 46
2612 KK Delft
+31 (0)36 53 93 100
info@avensus.nl

Eindhoven

Achtseweg Zuid 153T
5651 GA Eindhoven

Zelfstandige en betrokken teams

De medewerkers van Avensus werken in kleine, gespecialiseerde entiteiten. Door een scherpe focus binnen de verschillende teams, verzekeren we ons van een hoog kennisniveau en een sterke betrokkenheid bij onze klanten. Deze aanpak levert de slagkracht van een grote onderneming in combinatie met de deskundigheid en flexibiliteit van een betrokken specialist.

Onze werkterreinen

High Grade Security

Jouw organisatie zoekt de beste beveiliging voor gevoelige (kritische) data. Toenemende digitale dreiging vraagt om deskundige bescherming van de meest waardevolle informatie. Voor veel organisaties is het niet de vraag óf er een breach ontstaat, maar wanneer dat gebeurt. Het creëren van vertrouwen in het digitale tijdperk is daarom meer dan ooit essentieel.

Menu