Managed Security

Cyberaanvallen, datadiefstal en datalekken voorkomen? Gebruik security monitoring

Cyberaanvallen die je hele IT-netwerk platleggen? Ransomware die alle apparaten en bestanden gijzelt? Of datalekken die ervoor zorgen dat persoonsgegevens en andere privacygevoelige informatie op straat komen te liggen? Dergelijke incidenten zijn een nachtmerrie voor elke organisatie en zadelen je op met technische problemen, torenhoge AP-boetes of een berg reputatieschade. Bedreigingen en risico’s blijven bovendien evolueren en worden ook steeds geavanceerder.

Individuele beveiligingsoplossingen zijn vaak gericht op 1 aspect van beveiliging. Werken dus in silo’s en schieten daarom vaak tekort bij het detecteren en verhelpen van de bovengenoemde problemen. Kwalitatief hoogwaardige security monitoring, ook vaak Security Information Event Management (SIEM) genoemd is dan de oplossing. Deze oplossing gaat uit van een optimale samenwerking tussen techniek, mensen en processen.

In deze whitepaper gaan we in op de belangrijkste voordelen van security monitoring en tonen we je hoe de SIEM-oplossing van Avensus zich onderscheidt van het aanbod van de concurrentie.

Whitepaper – Cyberaanvallen, datadiefstal en datalekken voorkomen? Gebruik security monitoring

Cyberaanvallen die je hele IT-netwerk platleggen? Ransomware die alle apparaten en bestanden gijzelt? Of datalekken die ervoor zorgen dat persoonsgegevens en andere privacygevoelige informatie op straat komen te liggen?

In deze whitepaper gaan we in op de belangrijkste voordelen van security monitoring en tonen we je hoe de SIEM-oplossing van Avensus zich onderscheidt van het aanbod van de concurrentie.
Naam*
We willen u graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geeft u ons toestemming om u per e-mail op de hoogte te houden?

Meer weten?

Wij helpen je graag verder

+31 (0) 85-0200070
info@avensus.nl

Gerelateerd

Menu