Managed Cloud, Managed Security

De realiteit van IT

Beste ondernemer,

Natuurlijk heb je al vaak gehoord van de oneindige mogelijkheden van informatietechnologie voor je bedrijf. Over meer mobiliteit en flexibiliteit, waardoor je sneller kunt anticiperen op veranderingen in de markt. Klinkt allemaal mooi toch? Een wereld waarin de IT-manager alleen maar successen boekt en zich geen zorgen hoeft te maken over de lopende business. Te mooi, als je het ons vraagt. 

De realiteit is vaak anders. Wat over het hoofd wordt gezien, is het menselijke aspect.  Technologie is zeker belangrijk, maar staat niet op zichzelf. Succesvolle IT-transities hebben altijd één ding gemeen. Een optimale combinatie van technologie, processen én mensen. De factoren proces en gedrag, die vormen vaak de missing link.

Laten we bij Avensus nu juist daar in uitblinken. Onze samenwerkwijze kenmerkt zich door openheid en bereikbaarheid. Vooraf, tijdens en achteraf. Waardoor onze specialistische kennis en kunde beter geïmplementeerd wordt. Ruim 150 medewerkers, die hun sporen meer dan verdiend hebben op gebied van technologie, security en compliance, staan dag en nacht voor je klaar. Wij nemen de regie en zorgen dat je IT goed wordt ingericht, technologie goed werkt met je security-processen en rapportage op de juiste manier plaatsvindt. Hoe klinkt dat?

Wil je er meer over horen? Bel ons, mail ons of kom langs.

Graag laten we zien dat IT echt anders kan.

Avensus & medewerkers.


Meer weten?

Wij helpen je graag verder

+31 (0) 85-0200070
info@avensus.nl

Gerelateerd

Menu