High Grade Security

Eshgro en Avensus bundelen krachten door fusie

Wij zijn verheugd u te kunnen informeren dat we vandaag bekend hebben gemaakt dat Avensus gaat fuseren met Eshgro. De dienstverlening op het gebied van High Grade Security gaat verder onder de naam Avensus Nederland BV met haar eigen strategie en management en is onderdeel van de nieuwe Eshgro groep. Er zal dus voor u als klant niets veranderen.

Eshgro is een landelijk opererende Cloud Service Provider en Modern Workplace specialist die een slimmere werkplek aanbiedt middels haar op Microsoft gebaseerde innovatieve platform Smarter 365. Door de fusie zijn we met meer dan 300 experts een landelijk opererende modern workplace specialist die onderscheidend is op het gebied van Cloud.

Waarom fuseren? 
De fusie past in de groeiambities van zowel Eshgro als Avensus. Samen zijn we sterker. Onze dienstverlening vult elkaar goed aan. Door onze krachten te bundelen, hebben we nu nog meer expertise in huis. Zo kunnen we u als klant een breder palet aan oplossingen bieden en u nog beter ondersteunen bij al uw IT-vraagstukken en -uitdagingen. 

Gespecialiseerde security en Smarter 365 
De Avensus Cloud- activiteiten worden samengevoegd met de activiteiten van Eshgro en gaan verder onder de naam Eshgro. Voor u als klant van Avensus Nederland BV betekent dit dat u vanaf nu kan profiteren van de mogelijkheden van Eshgro’s Smarter 365 platform. Dit biedt u een voorsprong op het gebied van Microsoft Cloud technologie en het werken in de Cloud.

Avensus High Grade Security
De dienstverlening op het gebied van encryptie en key-management zal gecontinueerd worden onder de reeds bestaande naam Avensus Nederland BV. Door de krachten te bundelen met de Eshgro groep krijgen we een grotere reikwijdte om de data in de Cloud te beveiligen gericht op Encryptie en Sleutelbeheer.

Wat verandert er voor u?
Continuïteit van onze dienstverlening staat te allen tijde voorop. Voor u als gewaardeerde relatie verandert door de fusie niets. U behoudt uw huidige contactpersoon van Avensus Nederland BV we blijven bereikbaar op de manier die u van ons gewend bent.

Onze deur staat altijd open
Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groeten namens de directie,

Gökmen Kiremit
Directeur Avensus Nederland BV
High Grade Security

Meer weten?

Wij helpen je graag verder

+31 (0) 85-0200070
info@avensus.nl

Gerelateerd

Menu