Transitie

Expert Sessie XL – Het hybride werken in 2021

Dinsdag 9 februari 10:00 staat er een Expert Sessie XL gepland. Het afgelopen jaar hebben we tientallen expert sessies georganiseerd met uiteenlopende onderwerpen, diensten en partners. Tijd voor een grote aftrap van 2021 met een Expert Sessie XL.

Bekijk de webinar hier nu live

Bij Avensus staan technologie, proces en mens altijd centraal. Gezien het jaar waarin we massaal thuis zijn gaan werken en het kantoorleven in een stroomversnelling is gemoderniseerd, gaan we met drie experts kijken wat de nabije toekomst ons brengt. 

Het thema is de Modern Workplace, het Hybride Kantoor, Avensus Everwork, de Remote Werkplek – we hebben er allemaal namen voor. Maar wat er vooral toe doet is dat je kunt samenwerken met je collega’s en klanten, waar en wanneer jij dat wilt. Op een schaalbare, en veilige manier, welke ook nog eens eenvoudig is te beheren.

We gaan praten over de drie aspecten die belangrijk zijn. Technologie, processen (security) en de mens. Het stuk technologie zal gaan over de Windows Virtual Desktop (WVD). Onze expert is Bas van Kaam, CTO bij Nerdio en Microsoft MVP. Bas zal jullie meenemen in de route die WVD zal bewandelen komende periode. En welke toegevoegde waarde WVD kan leveren voor je organisatie. 

Omdat we in ons hybride kantoor al onze data en processen veilig willen hebben (en houden) zal onze Security Officer Jaap Ruijgrok de visie van Avensus rondom de processen met jullie delen. Wat is veiliger: Cloud of On-Premise? Wat is überhaupt “veilig”? Het gaat natuurlijk altijd om de ervaring bij de eindgebruiker. Maar je data op straat of Ransomware op de hybride kantoorvloer is een no-go. En zes keer authentiseren werkt ook niet bevorderlijk voor de productiviteit. 

De eindgebruiker tevreden houden. De heilige graal voor menig IT-manager. Hoe beweegt de mens in het hele verhaal? Wat vinden je collega’s van de moderne werkplek? Onze laatste expert is Michel Bouman van Microsoft. Michel houdt zich bij Microsoft bezig met de strategie omtrent de moderne werkplek. Hoe bewaak je het welzijn van je collega’s in tijden van thuiswerken en online vergaderen. Michel zal zijn én de visie van Microsoft delen. Hoe werken we gezond en efficiënt in de toekomst.  

Wanneer: 9 februari 10:00

Waar: Op ons hybride kantoor in Teams Live

Aanmelden via deze link: Klik hier

Meer weten?

Wij helpen je graag verder

+31 (0) 85-0200070
info@avensus.nl

Gerelateerd

Menu