Managed Security

Het Digitaal Immuunsysteem

Cyber Immuniteit voor de zorg, finance en overheid

Jij bent op zoek naar extra veiligheid voor jouw (digitale) organisatie en webapplicatie. Met deze drie belangrijkste voordelen weet jij waarom dit past bij jouw organisatie. Interessant voor jouw organisatie? Lees dat in deze whitepaper.

Snel en automatisch

Iedere beveiliger zal zeggen dat beveiliging een kwestie is van mensenwerk. En dat willen wij best beamen. Maar dan wel in combinatie met innovatie, data en slimme technieken. Er is tenslotte niets mis met gezonde, intelligente super powers. Wij hebben daarom onze beveiligingsdiensten voorzien van Artificial Intelligence. Het werkt en denkt met je mee. Zo zien wij een indringer, nog voordat deze jouw bedrijf binnenkomt, al ‘voor de poort’ staan. En daar anticiperen we de-escalerend op. Voordat een hacker een bedreiging vormt en om zich heen kan slaan, hebben wij het al in de gaten. En handelen daarnaar.

Met onze geavanceerde beveiligingssoftware, speciaal ontwikkeld voor de meest kwetsbare sectoren, herkennen we in een fractie van een seconde of jouw bedrijf wordt aangevallen. Zo ja, dan zetten we deze kwaadwillende automatisch voor je buiten de deur.

24/7

Natuurlijk vertrouw je op jouw collega’s. De engineer bijvoorbeeld, die moet bepalen of er een aanval is geweest op het bedrijfsnetwerk. Of de security engineer die uitzoekt welke aanvallen er zijn geweest. En je vaart blind op je webapplicatie ontwikkelaar. Die zal tenslotte een volgende release nog veiliger maken. Ze zijn dan ook allemaal onmisbaar en dat blijven ze ook. Wij maken hun werk echter wel een stuk gemakkelijker en zekerder. En daarmee zijn we die ene ‘collega’ die je nooit hebt gehad, maar wel altijd nodig hebt (gehad). Want wat gebeurt er als jouw mensen even niet online kunnen. Of zelfs korte tijd uit de roulatie zijn? Het gezegde ‘een dief in de nacht’ gaat ook op voor digitale aanvallen. Hoe zwakker jij bent, des te sterker de aanvallen worden. Daarom bieden wij een 24/7 oplossing.

Flexibel

Wij passen ons overal op aan en doen het met iedere partner. We installeren ons product bijvoorbeeld als extensie op je bestaande systemen. Klinkt technisch. Is het ook. Maar belangrijk om te weten is dat je dus altijd kan profiteren van onze voordelen. Of je nu op zoek bent naar een extra beschermingslaag voor je webapplicatie, of ter vervanging van je complete beveiligingssysteem.

Interessant voor mijn organisatie? Download dan onze whitepaper “Het Digitaal immuunsysteem van Avensus” hier.

Meer weten?

Wij helpen je graag verder

+31 (0) 85-0200070
info@avensus.nl

Gerelateerd

Menu