Werkterrein

High Grade Security

Bij Avensus geloven we in encryptie als de beste beveiliging, zolang de organisatie de sleutels zelf onder controle houdt. Hardware Security Modules (HSM’s) worden ingezet om het proces van encryptie, key-management en access control te waarborgen. Daarom is ons statement: ’Encrypt all and manage the keys yourself’.

Vertrouwen creëren in het digitale tijdperk

Jouw organisatie zoekt de beste beveiliging voor gevoelige (kritische) data. Toenemende digitale dreiging vraagt om deskundige bescherming van de meest waardevolle informatie. Voor veel organisaties is het niet de vraag óf er een breach ontstaat, maar wanneer dat gebeurt. Het creëren van vertrouwen in het digitale tijdperk is daarom meer dan ooit essentieel.

Diensten en Producten

Encryptie

De touwtjes veilig in eigen handen dankzij maximale controle over jouw data. Ontdek oplossingen voor versleuteling en sleutelbeheer.

Key Management

Encryptie en Sleutelbeheer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naarmate er meer encryptie plaatsvindt wordt het belang van adequaat key management ook belangrijker.

HSM

Avensus High Grade Security heeft decennialange ervaring met de inzet van HSM’s als Trust Anchor. De meest waardevolle data geldt als ‘de nieuwe olie’ en encryptie is de enige toekomstvast beveiligingsmaatregel.

Encrypt all and manage the keys yourself.

Bij Avensus geloven we in encryptie als de beste beveiliging, zolang de organisatie de sleutels zelf onder controle houdt. Hardware Security Modules (HSM’s) worden ingezet om het proces van encryptie, key-management en access control te waarborgen. Daarom is ons statement: ’Encrypt all and manage the keys yourself’.

Avensus High Grade Security is marktleider op het gebied van Encryptie en Key Management in de BeNeLux.

Met Avensus High Grade Security kies je voor:

 • 30 jaar kennis & expertise
 • Marktleider op het gebied van crypto-services
 • De hoogste partner-accreditaties
 • Experts die zijn gescreend op NATO-en EU Secretlevel

Profiteer van maximale controle dankzij hoogwaardige encryptie, overzichtelijk sleutelbeheer en waterdichte gecertificeerde beveiliging. Voorkom dat waardevolle data op straat komt te liggen en voldoe aan de belangrijke Nederlandse en Europese data-wetgeving.

PKI – een robuust security concept voor de toekomst

"*" indicates required fields

Download de PKI whitepaper

In deze whitepaper gaan we in op usecases voor PKI in relatie tot het gebruik van HSM’s. Vanuit nieuwe ontwikkelingen, security standaarden en regulering. Geschreven op basis van praktijkervaringen, beschikbare literatuur en input van onze klanten.
Naam*
We willen u graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geeft u ons toestemming om u per e-mail op de hoogte te houden?

HSM – Trust Anchor

Avensus High Grade Security heeft decennialange ervaring met de inzet van HSM’s als Trust Anchor. De meest waardevolle data geldt als ‘de nieuwe olie’ en encryptie is de enige toekomstvast beveiligingsmaatregel. Encryptiesleutels zijn de nieuwe kroonjuwelen van organisaties, die alleen door een HSM optimaal beveiligd zijn. Veilige opslag en uitgifte van sleutels moet daarom wat ons betreft plaatsvinden in gecertificeerde hardware: de HSM.

Encryptie en Key Management bieden in samenwerking met een HSM veilige technologische mogelijkheden voor (Mobile) Payment, TLS/SSL/SSH, PKI, Code Signing, Digitale Paspoorten en DNSSEC, net als voor Smart Contracts, Bring Your Own, Slimme Meters, Digitale Handtekeningen en E-Ticketing.

De Trust Anchor HSM garandeert veilige Encryptie en Key Management, onafhankelijk van waar de data zich bevindt en waar die naartoe beweegt. De HSM schept orde in de wildgroei en chaos van sleutels en certificaten.

Encryptie en Key Management

Encryptie en Sleutelbeheer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naarmate er meer encryptie plaatsvindt neemt het belang van adequaat key management verder toe. Het centraliseren van Key & Certificate Management is essentieel om continuïteit te waarborgen, daarom is sleutelbeheer noodzakelijk voor professionele organisaties.

Onze oplossing, een gecentraliseerd key managementsysteem, zal het beheer van uw sleutels aanzienlijk vereenvoudigen, beter beheersbaar en daardoor direct veiliger maken. Een gecentraliseerd key managementsysteem beheert en controleert uw sleutels door:

 • Lifecycle key & certificate management
 • Geautomatiseerde key distributie en updating
 • Compliancy (PCI DSS, Sarbanes-Oxley en FIPS 140-2)
 • Gebruik en integratie van HSM
 • Beheersbare en overzichtelijke (‘at your desk’) key ceremonies
 • Role-based access
 • Doorzoekbare en ‘tamper evident’ audit logs

Cases

No results found.

Artikelen

Werken bij Avensus

Als multi-specialist biedt Avensus jou interessant werk, inspirerende opdrachtgevers en mooie kansen op het gebied van Cloud en Security. Daarmee zijn wij een onderscheidende werkgever die medewerkers helpt om prettig te werken en succesvol te zijn.

Menu