1. Informatiebeveiliging
  2. ISO 27001 Auditor Training – 29 juni

ISO 27001 Auditor Training – 29 juni

Op 29 juni 2020 vindt de 5 daagse auditor training voor mensen die als ISO 27001-auditor (of NEN 7510-auditor) aan de slag willen gaan plaats. De training is ook geschikt voor mensen die de norm ISO 27001 vanuit een audit-perspectief willen leren kennen, bijvoorbeeld om hem beter te kunnen implementeren.
Deze training wordt gegeven door Cees van der Wens.

5-daagse ISO 27001 Auditor Training 

De ISO 27001 auditor training is gebaseerd op twee belangrijke uitgangspunten: 

▪ Een goede ISO 27001-audit kan alleen maar uitgevoerd worden door een auditor die de norm goed begrijpt; 

▪ Een goede ISO 27001-audit kan alleen maar uitgevoerd worden door een auditor die goede vragen kan stellen. 

De training die Cees van der Wens geeft, gaat in op alle aspecten van audits. Dat wil zeggen: het diepgaand begrijpen van alle normeisen, het omgaan met klanten tijdens een audit en het aan de hand van goede vragen bepalen of een managementsysteem voor informatiebeveiliging aan alle eisen voldoet en doeltreffend geïmplementeerd is. Ook is er aandacht voor de wijze waarop een certificatie-instelling tijdens een certificatie-audit naar het managementsysteem kijkt. 

Tijdens de training ontvang je een uitgebreid werkboek met 130 uitdagende opdrachten die tijdens de training in ‘blokken’ moeten worden uitgevoerd. De opdrachten worden meteen daarna besproken. Na afloop van de training vormt het werkboek een waardevol persoonlijk document dat je misschien nog af en toe eens zal raadplegen in praktijksituaties. 

Examen en Certificaat 

Op de laatste dag sluiten we af met een schriftelijk examen dat uit open vragen bestaat. Bij voldoende resultaat ontvang je een mooi auditor certificaat met daarop vermeld dat het om een 5-daagse training ging. 

Benodigde voorkennis 

Om de training te kunnen volgen, hoef je niet over audit ervaring te beschikken. Wel is het noodzakelijk om enige voorkennis te hebben van de inhoud en het doel van de norm ISO 27001. Als je deze voorkennis niet hebt, dan is het raadzaam om vooraf het Handboek ISO 27001 te lezen (o.a. te koop via Bol.com). 

Kosten, locatie 

Informatie over de kosten en de locatie van de 5-daagse training staan vermeld op de website van AuditConnect (www.auditconnect.nl). Voor meer informatie mail naar info@auditconnect.nl

Programma 

Hieronder zie je het programma van de training. Soms is het mogelijk om de training in vijf achtereenvolgende dagen te geven, soms zullen er één of meer rustdagen tussen zitten. De rustdagen kunnen worden benut om het Handboek ISO 27001 (nogmaals) door te nemen als voorbereiding op de rest van de training. 

Download hier de brochure met het programma

  • 29 juni 2020
  • 6 personen
  • 5 dagen
  • Door trainer Cees van der Wens

Meld je hier aan voor deze training

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

De trainer

Cees van der Wens is een ervaren consultant en heeft in de afgelopen jaren tientallen ISO 27001- en NEN 7510-audits uitgevoerd bij een breed scala van organisaties. Dit waren naast interne audits meestal certificatie-audits die Cees uitvoerde voor een certificatie-instelling. 

In 2019 heeft Cees al zijn kennis en ervaring gebundeld in het ‘Handboek ISO 27001’, een boek vol voorbeelden en valkuilen dat wereldwijd in twee talen te koop is en dat inmiddels door honderden bedrijven wordt gebruikt. 

Nieuws & Blog

Bekijk alles
Menu