1. Managed Security
  2. Security Operations Center

Security Operations Center

Met het managed SOC wordt jouw organisatie 24 uur per dag 7 dagen per week gemonitord op informatiebeveiligingsincidenten.

Partner voor jouw security

We maken gebruik van de kracht van het partnerschap om je te helpen jouw bedrijf te beschermen. Het managed SOC zorgt ervoor dat organisaties sneller kunnen reageren op cyberdreigingen. Wij kunnen met onze SOC sterke analytische inzichten bieden die verbeterde capaciteiten mogelijk maken om evoluerende bedreigingen te identificeren binnen en buiten jouw organisatie.

Ontdek het managed SOC van Avensus

Met het managed SOC is jouw organisatie 24 uur per dag 7 dagen per week beveiligd tegen informatiebeveiligingsincidenten. Wij zullen regelmatig vulnerability scans op jouw omgeving uitvoeren om te kijken naar kwetsbaarheden. Binnen jouw systeem zullen we alle assets meenemen waardoor realtime inzicht geborgd blijft.

Compliant

Met het managed SOC krijg je inzicht in (mogelijke) datalekincidenten en logging van alle acties op jouw systemen. Hieruit kunnen wij rapportages maken die gebruikt kunnen worden om het management op de hoogte te houden of om trendanalyses te maken. Wij zorgen ervoor dat jouw intellectuele eigendommen beschermd blijven.

Reports

Met het managed SOC zijn wij in staat om verschillende rapporten te produceren die gebruikt kunnen worden voor audits. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om aan te kunnen tonen dat jouw organisatie 24×7 beschermd is.

Forensic

Met het managed SOC kunnen we inzichtelijk maken wanneer jouw organisatie aangevallen is en wat er is aangetast. Het is mogelijk dat wij aanvallen verder onderzoeken, hoe dit heeft kunnen gebeuren. Door ons deskundige team zijn wij in staat om analyses te maken die duidelijk maken hoe toekomstige aanvallen voorkomen kunnen worden.

Incident Respons

Onze deskundige medewerkers zijn in staat om jou direct te ondersteunen tijdens een aanval. Wij zullen tegenaanvallen inzetten om ervoor te zorgen dat de schade beperkt blijft. Wij staan 24×7, 365 dagen per jaar gereed om jou te ondersteunen.

De beste keuze voor jouw organisatie

Neem de volgende stap naar de ‘next-generation cybersecurity’. Wij helpen organisaties bij het indentificeren en quantificeren van risicoprofielen en zorgen ervoor dat deze geprioriteerd en gemanaged worden binnen jouw organisatie. Wij bieden een SOC-dienst aan die binnen elke organisatie toegepast kan worden. Door onze gespecialiseerde en ervaren medewerkers kunnen wij jou goed van dienst zijn.

Een SOC dat bij jouw organisatie past

Ons managed SOC kan overal ter wereld geplaatst worden. Ons geïndustrialiseerde service-leveringsmodel maakt gebruik van uniforme en gestandaardiseerde SOC-processen die kunnen worden herhaald, waardoor lage kosten van toegang en snelle implementatie mogelijk zijn.

Download de whitepaper en leer de belangrijkste voordelen van security monitoring

"*" indicates required fields

Whitepaper – Cyberaanvallen, datadiefstal en datalekken voorkomen? Gebruik security monitoring

Cyberaanvallen die je hele IT-netwerk platleggen? Ransomware die alle apparaten en bestanden gijzelt? Of datalekken die ervoor zorgen dat persoonsgegevens en andere privacygevoelige informatie op straat komen te liggen?

In deze whitepaper gaan we in op de belangrijkste voordelen van security monitoring en tonen we je hoe de SIEM-oplossing van Avensus zich onderscheidt van het aanbod van de concurrentie.
Naam*
We willen u graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geeft u ons toestemming om u per e-mail op de hoogte te houden?

Hoe werkt het en wat kunnen wij voor jou doen

SIEM (security incident en event management)

Monitoren van gedrag

Intrusion detectie

Kwetsbaarheidsanalyses

Asset verkenning

Cases

Managed Cloud, Managed Security

De geïmplementeerde SIEM-oplossing bij SRO

SRO beschikt, zoals vele bedrijven, over klantgegevens en apparatuur die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering. Deze moeten ten alle tijden beschikbaar zijn, maar zeker ook beschermd worden tegen de toenemende digitale dreigingen. Als innovatieve Cloud en IT-Security partner, biedt Avensus de oplossing.

Bekijk case
IT Audit & Assurance, Managed Cloud, Managed Security, Transitie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van informatie en apparatuur. IT-innovaties die we thuis al gebruiken, adopteren we daardoor ook sneller op ons werk, mits organisaties dit ook toelaten.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu