Transitie

Merktransitie Avensus

Auditconnect en Cliënt ICT groep zijn al jaren, met veel plezier en betrokkenheid, expert op het gebied van de Cloud, Moderne werkplek, IT-audits, privacy en informatiebeveiliging. Cliënt ICT Groep bestaat uit een team betrokken en deskundige specialisten, die zich richten op de transitie en het beheer van IT- en Security processen. Auditconnect richt zich al jaren met audit- en consultancy-activiteiten op het verbeteren van  de security- en IT-processen bij  grote en middelgrote organisaties.

Wij zijn nu gezamenlijk klaar voor de volgende stap. Deze stap komt voort uit de overname van Auditconnect begin juli 2018 en Cliënt ICT Groep begin december 2018. De IT markt maakt grote veranderingen door, veel bedrijven verplaatsen hun ICT infrastructuur van on-premise naar de cloud. IT beweegt van ondersteunende processen naar kernprocessen, waarbij kwetsbaarheden kunnen ontstaan in organisaties. Data is de kern van iedere onderneming en het beveiligen hiervan is van het grootste belang. Avensus versterkt haar klanten door IT-complexiteit weg te nemen en veiligheid te vergroten.

Wij hebben gemerkt dat de Auditconnect diensten en kennis perfect bij Avensus passen. De hoogstaande manier van betrokkenheid en deskundigheid van Cliënt ICT Groep onze kwaliteit van dienstverlening verbeteren. En gezamenlijk de complete full service dienstverlening op gebied van cloud & security naar een hoger niveau tillen. Everything as a service.

Cloud & Security actuele thema’s

De pijlers van Avensus zijn Security en Cloud Solutions. Avensus geeft vanuit de twee pijlers invulling aan onderwerpen als cloud security, malware en data protection, cloud technology en transitie. De onderneming bestaat uit gespecialiseerde business units die flexibel en klantgericht zijn. Hiermee wordt de slagkracht van Avensus vergroot. Nu wij ook de naam Avensus overal gaan voeren, maakt het hele plaatje compleet.

Zowel de cloud-, als de security-transitie dwingen bedrijven om goed te kijken naar  hun informatiebeveiliging. In iedere organisatie liggen de kwetsbaarheden niet alleen op  technisch gebied, maar juist óók in menselijk handelen. Al onze klanten hebben behoefte aan concrete ondersteuning op dit vlak. Samen met elkaar zijn we tot nieuwe oplossingen gekomen waarin wij de bedrijfsprocessen en IT tegelijkertijd verbeteren voor een bredere klantenkring. Dit zetten wij graag met jullie voort onder de Avensus vlag. Ik nodig je daarom graag uit, in Apeldoorn, Almere, Weert of Delft, meer te weten te komen over het prachtige bedrijf, Avensus.

Voor u als gewaardeerde relatie verandert er na deze naamsverandering niets. Alle processen blijven hetzelfde, net als ons team dat voor u klaar staat; alleen nu onder de nieuwe naam Avensus.

Meer weten?

Wij helpen je graag verder

+31 (0) 85-0200070
info@avensus.nl

Gerelateerd

Menu