1. Onze partners
  2. Citrix

Citrix

Samen met Avensus geeft Citrix invulling aan het toekomstig werken. De Citrix oplossingen zorgen ervoor dat applicaties en data op een veilige manier worden aangeboden en dat mensen, organisaties, en ideeën continu met elkaar in contact kunnen staan, altijd en overal, op elk device.

Citrix Cloud wordt gezien als de snelste, eenvoudigste en flexibelste manier –  en geheel veilig bovendien – om digitale werkplekken te beheren, uw applicaties te beveiligen en data veilig aan alle gebruikers aan te bieden. Hiermee worden de kosten en complexiteit gereduceerd en implementeren we supersnel in de public cloud, de private cloud of op welke infrastructuur u maar kiest.

Moderne organisaties verleggen grenzen. IT helpt daarbij. Zorg dat uw mensen overal vandaan aan de slag kunnen, beveilig uw apps en data en bereid uw organisatie voor op nieuwe technologie. Citrix oplossingen dragen bij aan flexibiliteit en de controle die u nodig heeft om alles veilig te beheren.

Informatiebeveiliging

ISO 27001 GAP-analyse, hoe werkt dat nou?

Er is steeds meer bewustwording voor de (digitale) dreigingen die op de loer liggen. Zo ook bij een klant van ons die zich bevindt in de vitale sector. Lees verder voor de uitvoering van de GAP-analyse over wél 9 vitale bedrijfsonderdelen!

Bekijk case
Managed Cloud, Managed Security

De geïmplementeerde SIEM-oplossing bij SRO

SRO beschikt, zoals vele bedrijven, over klantgegevens en apparatuur die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering. Deze moeten ten alle tijden beschikbaar zijn, maar zeker ook beschermd worden tegen de toenemende digitale dreigingen. Als innovatieve Cloud en IT-Security partner, biedt Avensus de oplossing.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu