1. Onze partners
  2. Citrix

Citrix

Samen met Avensus geeft Citrix invulling aan het toekomstig werken.
De Citrix oplossingen zorgen ervoor dat applicaties en data op een veilige manier worden aangeboden en dat mensen, organisaties, en ideeën continu met elkaar in contact kunnen staan, altijd en overal, op elk device.

Citrix Cloud wordt gezien als de snelste, eenvoudigste en flexibelste manier –  en geheel veilig bovendien – om digitale werkplekken te beheren, uw applicaties te beveiligen en data veilig aan alle gebruikers aan te bieden. Hiermee worden de kosten en complexiteit gereduceerd en implementeren we supersnel in de public cloud, de private cloud of op welke infrastructuur u maar kiest.

Moderne organisaties verleggen grenzen. IT helpt daarbij. Zorg dat uw mensen overal vandaan aan de slag kunnen, beveilig uw apps en data en bereid uw organisatie voor op nieuwe technologie. Citrix oplossingen dragen bij aan flexibiliteit en de controle die u nodig heeft om alles veilig te beheren.

Managed Cloud, Transitie

Stichting Ouder- en Kindteams Amsterdam

Avensus heeft voor OKT de “moderne werkplek” geïmplementeerd op basis van Microsoft 365. De Windows 10 devices zijn uitgerold met Windows 10 Autopilot via Microsoft Intune, de backend is verplaatst naar Office 365 voor mail en bestandopslag.

Bekijk case
IT Audit & Assurance, Managed Cloud, Managed Security, Transitie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van informatie en apparatuur. IT-innovaties die we thuis al gebruiken, adopteren we daardoor ook sneller op ons werk, mits organisaties dit ook toelaten.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu