1. Onze partners
  2. Citrix

Citrix

Samen met Avensus geeft Citrix invulling aan het toekomstig werken.
De Citrix oplossingen zorgen ervoor dat applicaties en data op een veilige manier worden aangeboden en dat mensen, organisaties, en ideeën continu met elkaar in contact kunnen staan, altijd en overal, op elk device.

Citrix Cloud wordt gezien als de snelste, eenvoudigste en flexibelste manier –  en geheel veilig bovendien – om digitale werkplekken te beheren, uw applicaties te beveiligen en data veilig aan alle gebruikers aan te bieden. Hiermee worden de kosten en complexiteit gereduceerd en implementeren we supersnel in de public cloud, de private cloud of op welke infrastructuur u maar kiest.

Moderne organisaties verleggen grenzen. IT helpt daarbij. Zorg dat uw mensen overal vandaan aan de slag kunnen, beveilig uw apps en data en bereid uw organisatie voor op nieuwe technologie. Citrix oplossingen dragen bij aan flexibiliteit en de controle die u nodig heeft om alles veilig te beheren.

Cases

Bekijk alle cases
Control, Managed Cloud, Managed Security, Transistie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van content en apparatuur. IT-innovaties die we thuis doorvoeren, adopteren we gewoon op ons werk, mits organisaties dit toelaten.

De verschuiving betekent dat de vraag naar de adoptie van deze technologieën en content in een versnelling komt. Dat geldt ook voor de vraag naar efficiënter en flexibeler werkplekbeheer.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Bekijk alles
Menu