1. Onze partners
  2. Citrix

Citrix

Samen met Avensus geeft Citrix invulling aan het toekomstig werken. De Citrix oplossingen zorgen ervoor dat applicaties en data op een veilige manier worden aangeboden en dat mensen, organisaties, en ideeën continu met elkaar in contact kunnen staan, altijd en overal, op elk device.

Citrix Cloud wordt gezien als de snelste, eenvoudigste en flexibelste manier –  en geheel veilig bovendien – om digitale werkplekken te beheren, uw applicaties te beveiligen en data veilig aan alle gebruikers aan te bieden. Hiermee worden de kosten en complexiteit gereduceerd en implementeren we supersnel in de public cloud, de private cloud of op welke infrastructuur u maar kiest.

Moderne organisaties verleggen grenzen. IT helpt daarbij. Zorg dat uw mensen overal vandaan aan de slag kunnen, beveilig uw apps en data en bereid uw organisatie voor op nieuwe technologie. Citrix oplossingen dragen bij aan flexibiliteit en de controle die u nodig heeft om alles veilig te beheren.

Informatiebeveiliging

NEN7510 implementatie bij Cordaan

Zorginstellingen moeten laten zien dat zij hun informatiebeveiliging goed hebben gewaarborgd, zo ook Cordaan. Wij nemen je mee in de implementatie van de NEN7510 bij Cordaan.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu