1. Onze partners
  2. Cryptomathic

Cryptomathic

Cryptomathic is een toonaangevende leverancier van beveiligingsoplossingen, gebaseerd op HSM-cryptografie.

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Cryptomathic beveiligingssystemen voor Authentication & Signing, EMV, Key Management en PKI & ID door middel van geavanceerde sleutelbeheer en managed cryptography.

Cryptomathic is voor Avensus een partner met zeer sterke technische expertise, aanpassingsmogelijkheden en unieke marktkennis. 2/3 van de medewerkers van Cryptomathic werkt in R&D, waaronder een internationaal team van beveiligingsdeskundigen en een aantal wereldberoemde cryptografen. Samen helpen we bedrijven in de voorhoede van informatiebeveiliging en implementeren deze.

Informatiebeveiliging

ISO 27001 GAP-analyse, hoe werkt dat nou?

Er is steeds meer bewustwording voor de (digitale) dreigingen die op de loer liggen. Zo ook bij een klant van ons die zich bevindt in de vitale sector. Lees verder voor de uitvoering van de GAP-analyse over wél 9 vitale bedrijfsonderdelen!

Bekijk case
Managed Cloud, Managed Security

De geïmplementeerde SIEM-oplossing bij SRO

SRO beschikt, zoals vele bedrijven, over klantgegevens en apparatuur die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering. Deze moeten ten alle tijden beschikbaar zijn, maar zeker ook beschermd worden tegen de toenemende digitale dreigingen. Als innovatieve Cloud en IT-Security partner, biedt Avensus de oplossing.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu