1. Onze partners
  2. Cryptomathic

Cryptomathic

Cryptomathic is een toonaangevende leverancier van beveiligingsoplossingen, gebaseerd op HSM-cryptografie.

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Cryptomathic beveiligingssystemen voor Authentication & Signing, EMV, Key Management en PKI & ID door middel van geavanceerde sleutelbeheer en managed cryptography.

Cryptomathic is voor Avensus een partner met zeer sterke technische expertise, aanpassingsmogelijkheden en unieke marktkennis. 2/3 van de medewerkers van Cryptomathic werkt in R&D, waaronder een internationaal team van beveiligingsdeskundigen en een aantal wereldberoemde cryptografen. Samen helpen we bedrijven in de voorhoede van informatiebeveiliging en implementeren deze.

Managed Cloud, Transitie

Stichting Ouder- en Kindteams Amsterdam

Avensus heeft voor OKT de “moderne werkplek” geïmplementeerd op basis van Microsoft 365. De Windows 10 devices zijn uitgerold met Windows 10 Autopilot via Microsoft Intune, de backend is verplaatst naar Office 365 voor mail en bestandopslag.

Bekijk case
Control, Managed Cloud, Managed Security, Transitie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van informatie en apparatuur. IT-innovaties die we thuis al gebruiken, adopteren we daardoor ook sneller op ons werk, mits organisaties dit ook toelaten.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu