1. Onze partners
  2. Cryptomathic

Cryptomathic

Cryptomathic is een toonaangevende leverancier van beveiligingsoplossingen, gebaseerd op HSM-cryptografie.

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Cryptomathic beveiligingssystemen voor Authentication & Signing, EMV, Key Management en PKI & ID door middel van geavanceerde sleutelbeheer en managed cryptography.

Cryptomathic is voor Avensus een partner met zeer sterke technische expertise, aanpassingsmogelijkheden en unieke marktkennis. 2/3 van de medewerkers van Cryptomathic werkt in R&D, waaronder een internationaal team van beveiligingsdeskundigen en een aantal wereldberoemde cryptografen. Samen helpen we bedrijven in de voorhoede van informatiebeveiliging en implementeren deze.

Cases

Bekijk alle cases
Control, Managed Cloud, Managed Security, Transistie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van content en apparatuur. IT-innovaties die we thuis doorvoeren, adopteren we gewoon op ons werk, mits organisaties dit toelaten.

De verschuiving betekent dat de vraag naar de adoptie van deze technologieën en content in een versnelling komt. Dat geldt ook voor de vraag naar efficiënter en flexibeler werkplekbeheer.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Bekijk alles
Menu