1. Onze partners
  2. Entrust

Entrust

nCipher Security, leverancier van hardware security modules (HSM) voor algemene doeleinden, is nu een Entrust Datacard-bedrijf dat vertrouwen, integriteit en controle levert aan bedrijfskritische informatie en applicaties.

Dankzij de snel veranderende digitale omgeving kunnen bedrijven efficiënter werken, concurrentievoordeel behalen en klanten beter dan ooit bedienen. Het vergroot ook de beveiligingsrisico’s.
De cryptografische oplossingen van nCipher beveiligen verschillende technologieën – cloud, IoT, blockchain, digitale betalingen – en helpen bij het voldoen aan nieuwe standaarden. Ze bieden vertrouwen voor uw bedrijfskritieke informatie en applicaties, zorgen voor de integriteit van uw gegevens en geven u volledige controle – vandaag, morgen en altijd.

De toevoeging van nCipher aan de Entrust Datacard-familie vergroot zijn mogelijkheden om klanten oplossingen te bieden die voldoen aan hun vraag naar hoge zekerheid, en om tegemoet te komen aan de toegenomen vraag naar gegevensbeveiliging die voortvloeit uit regelgeving zoals de EU General Data Protection Regulation (GDPR) en de regelgeving voor elektronische identificatie, authenticatie en vertrouwensdiensten (eIDAS).

Informatiebeveiliging

ISO 27001 GAP-analyse, hoe werkt dat nou?

Er is steeds meer bewustwording voor de (digitale) dreigingen die op de loer liggen. Zo ook bij een klant van ons die zich bevindt in de vitale sector. Lees verder voor de uitvoering van de GAP-analyse over wél 9 vitale bedrijfsonderdelen!

Bekijk case
Managed Cloud, Managed Security

De geïmplementeerde SIEM-oplossing bij SRO

SRO beschikt, zoals vele bedrijven, over klantgegevens en apparatuur die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering. Deze moeten ten alle tijden beschikbaar zijn, maar zeker ook beschermd worden tegen de toenemende digitale dreigingen. Als innovatieve Cloud en IT-Security partner, biedt Avensus de oplossing.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu