1. Onze partners
  2. nCipher

nCipher

nCipher Security, leverancier van hardware security modules (HSM) voor algemene doeleinden, is nu een Entrust Datacard-bedrijf dat vertrouwen, integriteit en controle levert aan bedrijfskritische informatie en applicaties.

Dankzij de snel veranderende digitale omgeving kunnen bedrijven efficiënter werken, concurrentievoordeel behalen en klanten beter dan ooit bedienen. Het vergroot ook de beveiligingsrisico’s.
De cryptografische oplossingen van nCipher beveiligen verschillende technologieën – cloud, IoT, blockchain, digitale betalingen – en helpen bij het voldoen aan nieuwe standaarden. Ze bieden vertrouwen voor uw bedrijfskritieke informatie en applicaties, zorgen voor de integriteit van uw gegevens en geven u volledige controle – vandaag, morgen en altijd.

De toevoeging van nCipher aan de Entrust Datacard-familie vergroot zijn mogelijkheden om klanten oplossingen te bieden die voldoen aan hun vraag naar hoge zekerheid, en om tegemoet te komen aan de toegenomen vraag naar gegevensbeveiliging die voortvloeit uit regelgeving zoals de EU General Data Protection Regulation (GDPR) en de regelgeving voor elektronische identificatie, authenticatie en vertrouwensdiensten (eIDAS).

Managed Cloud, Transitie

Stichting Ouder- en Kindteams Amsterdam

Avensus heeft voor OKT de “moderne werkplek” geïmplementeerd op basis van Microsoft 365. De Windows 10 devices zijn uitgerold met Windows 10 Autopilot via Microsoft Intune, de backend is verplaatst naar Office 365 voor mail en bestandopslag.

Bekijk case
IT Audit & Assurance, Managed Cloud, Managed Security, Transitie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van informatie en apparatuur. IT-innovaties die we thuis al gebruiken, adopteren we daardoor ook sneller op ons werk, mits organisaties dit ook toelaten.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu