1. Onze partners
  2. nCipher

nCipher

nCipher Security, leverancier van hardware security modules (HSM) voor algemene doeleinden, is nu een Entrust Datacard-bedrijf dat vertrouwen, integriteit en controle levert aan bedrijfskritische informatie en applicaties.

Dankzij de snel veranderende digitale omgeving kunnen bedrijven efficiënter werken, concurrentievoordeel behalen en klanten beter dan ooit bedienen. Het vergroot ook de beveiligingsrisico’s.
De cryptografische oplossingen van nCipher beveiligen verschillende technologieën – cloud, IoT, blockchain, digitale betalingen – en helpen bij het voldoen aan nieuwe standaarden. Ze bieden vertrouwen voor uw bedrijfskritieke informatie en applicaties, zorgen voor de integriteit van uw gegevens en geven u volledige controle – vandaag, morgen en altijd.

De toevoeging van nCipher aan de Entrust Datacard-familie vergroot zijn mogelijkheden om klanten oplossingen te bieden die voldoen aan hun vraag naar hoge zekerheid, en om tegemoet te komen aan de toegenomen vraag naar gegevensbeveiliging die voortvloeit uit regelgeving zoals de EU General Data Protection Regulation (GDPR) en de regelgeving voor elektronische identificatie, authenticatie en vertrouwensdiensten (eIDAS).

Cases

Bekijk alle cases
Control, Managed Cloud, Managed Security, Transistie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van content en apparatuur. IT-innovaties die we thuis doorvoeren, adopteren we gewoon op ons werk, mits organisaties dit toelaten.

De verschuiving betekent dat de vraag naar de adoptie van deze technologieën en content in een versnelling komt. Dat geldt ook voor de vraag naar efficiënter en flexibeler werkplekbeheer.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Bekijk alles
Menu