1. Onze partners
  2. Thales

Thales

Thales Cloud Protection & Licensing is marktleider in geavanceerde oplossingen en diensten voor informatiebeveiliging en encryptie. De oplossingen van Thales realiseren vertrouwen waar informatie wordt gemaakt, gedeeld of opgeslagen.

Avensus is een leverancier van Thales Hardware Security Modules.

Avensus is Thales Platinum partner in de Benelux.

De meest kritische data voor bedrijven en overheidsinstanties worden daarmee beveiligd in elke omgeving – in de cloud, in datacenters of grote dataomgevingen – zonder dat de dagelijkse praktijk en werkzaamheden worden belemmerd.

Beveiliging vermindert niet alleen risico, maar is ook een middel voor verdere digitalisering van onze samenleving – digitaal geld, e-identiteiten, gezondheidszorg en IoT zoals connected cars en zelfs huishoudelijke apparaten. Thales biedt alles wat een organisatie nodig heeft om zijn gegevens, identiteiten en intellectuele eigendom te beschermen en te beheren en voorziet daarmee in compliancy – van encryptie, geavanceerde sleutelbeheer, tokenisatie en privileged-user control tot high-assurance-oplossingen. Security officers wereldwijd vertrouwen op Thales om hun digitale transformatie vol vertrouwen in gang te zetten. Thales Cloud Protection & Licensing maakt deel uit van de Thales Group.

We bieden producten aan van Thales zoals de HSM’s en Ciphertrust (voorheen Vormetric). Thales HSM’s (Hardware Security Machine) beschermen de cryptografische processen van data- en applicaties en bieden een gecertificeerde beveiligde omgeving voor veilige cryptografische bewerkingen en essentiële applicaties die een verhoogd vertrouwensniveau vereisen. CipherTrust (voorheen Vormetric) biedt een platform om de benodigde encrypties door de gehele organisatie te creëren en te beheren.

Informatiebeveiliging

ISO 27001 GAP-analyse, hoe werkt dat nou?

Er is steeds meer bewustwording voor de (digitale) dreigingen die op de loer liggen. Zo ook bij een klant van ons die zich bevindt in de vitale sector. Lees verder voor de uitvoering van de GAP-analyse over wél 9 vitale bedrijfsonderdelen!

Bekijk case
Managed Cloud, Managed Security

De geïmplementeerde SIEM-oplossing bij SRO

SRO beschikt, zoals vele bedrijven, over klantgegevens en apparatuur die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering. Deze moeten ten alle tijden beschikbaar zijn, maar zeker ook beschermd worden tegen de toenemende digitale dreigingen. Als innovatieve Cloud en IT-Security partner, biedt Avensus de oplossing.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu