1. Onze partners
  2. Trendmicro

Trendmicro

Avensus werkt nauw samen met Trend Micro als het gaat om informatiebeveiliging.

Trend Micro is wereldwijd toonaangevend op het gebied van beveiliging en ontwikkelt als zodanig innovatieve beveiligingsoplossingen die ervoor zorgen dat ondernemingen en consumenten veilig digitale informatie kunnen uitwisselen. Als de grootste onafhankelijke beveiligingsleverancier, met meer dan 25 jaar deskundigheid op het gebied van beveiliging, wordt Trend Micro erkend als marktleider op het gebied van serverbeveiliging, beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen en contentbeveiliging.

Trend Micro oplossingen beschermen eindgebruikers, beveiligen moderne datacenters en beschermen tegen gerafineerdere gerichte aanvallen. Zij leveren hooggewaardeerde client-, server- en cloudbescherming die aansluit op de wensen en eisen van de klant, die nieuwe bedreigingen sneller tegenhoudt en die gegevens beschermt in alle omgevingen: fysiek, virtueel en cloud. Ongeacht wat de behoeften op het gebied van beveiliging zijn en hoe deze zich in de loop der tijd ook ontwikkelen, Trend Micro is een verstandige keuze.

Cases

Bekijk alle cases
Control, Managed Cloud, Managed Security, Transitie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van content en apparatuur. IT-innovaties die we thuis doorvoeren, adopteren we gewoon op ons werk, mits organisaties dit toelaten.

De verschuiving betekent dat de vraag naar de adoptie van deze technologieën en content in een versnelling komt. Dat geldt ook voor de vraag naar efficiënter en flexibeler werkplekbeheer.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Bekijk alles
Menu