1. Onze partners
  2. Trendmicro

Trendmicro

Avensus werkt nauw samen met Trend Micro als het gaat om informatiebeveiliging.

Trend Micro is wereldwijd toonaangevend op het gebied van beveiliging en ontwikkelt als zodanig innovatieve beveiligingsoplossingen die ervoor zorgen dat ondernemingen en consumenten veilig digitale informatie kunnen uitwisselen. Als de grootste onafhankelijke beveiligingsleverancier, met meer dan 25 jaar deskundigheid op het gebied van beveiliging, wordt Trend Micro erkend als marktleider op het gebied van serverbeveiliging, beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen en contentbeveiliging.

Trend Micro oplossingen beschermen eindgebruikers, beveiligen moderne datacenters en beschermen tegen gerafineerdere gerichte aanvallen. Zij leveren hooggewaardeerde client-, server- en cloudbescherming die aansluit op de wensen en eisen van de klant, die nieuwe bedreigingen sneller tegenhoudt en die gegevens beschermt in alle omgevingen: fysiek, virtueel en cloud. Ongeacht wat de behoeften op het gebied van beveiliging zijn en hoe deze zich in de loop der tijd ook ontwikkelen, Trend Micro is een verstandige keuze.

Managed Cloud, Transitie

Stichting Ouder- en Kindteams Amsterdam

Avensus heeft voor OKT de “moderne werkplek” geïmplementeerd op basis van Microsoft 365. De Windows 10 devices zijn uitgerold met Windows 10 Autopilot via Microsoft Intune, de backend is verplaatst naar Office 365 voor mail en bestandopslag.

Bekijk case
Control, Managed Cloud, Managed Security, Transitie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van informatie en apparatuur. IT-innovaties die we thuis al gebruiken, adopteren we daardoor ook sneller op ons werk, mits organisaties dit ook toelaten.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu