1. Onze partners
  2. Vertiv

Vertiv

Vertiv ontwerpt, bouwt en onderhoudt bedrijfskritische technologieën met essentiële applicaties voor datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële omgevingen.

Voorheen bekend als Emerson Network Power, ondersteunen zij de groeiende mobiele en cloudcomputing markt met een portfolio bestaande uit stroom-, koelings- en infrastructuurbeheerproducten, met aanvullende software en oplossingen, ondersteund door een wereldwijde servicenetwerk.

Vertiv versterkt de meest essentiële applicaties ter wereld dankzij haar wereldwijde bereik in combinatie met lokale kennis en tientallen jaren lange ervaring met merken zoals ASCO, Chloride, Liebert, NetSure en Trellis bijeen. Dankzij de bijzondere combinatie van middelen en expertise, worden alle mogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Samen met Vertiv hebben onze security-specialisten een technische migratie uitgevoerd van het beheernetwerk van KPN. KPN maakt al langer gebruik van de apparatuur van Vertiv. Deze migratie werd op ludieke wijze afgesloten.

Informatiebeveiliging

ISO 27001 GAP-analyse, hoe werkt dat nou?

Er is steeds meer bewustwording voor de (digitale) dreigingen die op de loer liggen. Zo ook bij een klant van ons die zich bevindt in de vitale sector. Lees verder voor de uitvoering van de GAP-analyse over wél 9 vitale bedrijfsonderdelen!

Bekijk case
Managed Cloud, Managed Security

De geïmplementeerde SIEM-oplossing bij SRO

SRO beschikt, zoals vele bedrijven, over klantgegevens en apparatuur die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering. Deze moeten ten alle tijden beschikbaar zijn, maar zeker ook beschermd worden tegen de toenemende digitale dreigingen. Als innovatieve Cloud en IT-Security partner, biedt Avensus de oplossing.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu