1. Onze partners
  2. Vertiv

Vertiv

Vertiv ontwerpt, bouwt en onderhoudt bedrijfskritische technologieën met essentiële applicaties voor datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële omgevingen.

Voorheen bekend als Emerson Network Power, ondersteunen zij de groeiende mobiele en cloudcomputing markt met een portfolio bestaande uit stroom-, koelings- en infrastructuurbeheerproducten, met aanvullende software en oplossingen, ondersteund door een wereldwijde servicenetwerk.

Vertiv versterkt de meest essentiële applicaties ter wereld dankzij haar wereldwijde bereik in combinatie met lokale kennis en tientallen jaren lange ervaring met merken zoals ASCO, Chloride, Liebert, NetSure en Trellis bijeen. Dankzij de bijzondere combinatie van middelen en expertise, worden alle mogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Samen met Vertiv hebben onze security-specialisten een technische migratie uitgevoerd van het beheernetwerk van KPN. KPN maakt al langer gebruik van de apparatuur van Vertiv. Deze migratie werd op ludieke wijze afgesloten.

Managed Cloud, Transitie

Stichting Ouder- en Kindteams Amsterdam

Avensus heeft voor OKT de “moderne werkplek” geïmplementeerd op basis van Microsoft 365. De Windows 10 devices zijn uitgerold met Windows 10 Autopilot via Microsoft Intune, de backend is verplaatst naar Office 365 voor mail en bestandopslag.

Bekijk case
IT Audit & Assurance, Managed Cloud, Managed Security, Transitie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van informatie en apparatuur. IT-innovaties die we thuis al gebruiken, adopteren we daardoor ook sneller op ons werk, mits organisaties dit ook toelaten.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu