1. Onze partners
  2. Vertiv

Vertiv

Vertiv ontwerpt, bouwt en onderhoudt bedrijfskritische technologieën met essentiële applicaties voor datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële omgevingen.

Voorheen bekend als Emerson Network Power, ondersteunen zij de groeiende mobiele en cloudcomputing markt met een portfolio bestaande uit stroom-, koelings- en infrastructuurbeheerproducten, met aanvullende software en oplossingen, ondersteund door een wereldwijde servicenetwerk.

Vertiv versterkt de meest essentiële applicaties ter wereld dankzij haar wereldwijde bereik in combinatie met lokale kennis en tientallen jaren lange ervaring met merken zoals ASCO, Chloride, Liebert, NetSure en Trellis bijeen. Dankzij de bijzondere combinatie van middelen en expertise, worden alle mogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Samen met Vertiv hebben onze security-specialisten een technische migratie uitgevoerd van het beheernetwerk van KPN. KPN maakt al langer gebruik van de apparatuur van Vertiv. Deze migratie werd op ludieke wijze afgesloten.

Cases

Bekijk alle cases
Control, Managed Cloud, Managed Security, Transistie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van content en apparatuur. IT-innovaties die we thuis doorvoeren, adopteren we gewoon op ons werk, mits organisaties dit toelaten.

De verschuiving betekent dat de vraag naar de adoptie van deze technologieën en content in een versnelling komt. Dat geldt ook voor de vraag naar efficiënter en flexibeler werkplekbeheer.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Bekijk alles
Menu