1. Onze partners
  2. Vertiv

Vertiv

Vertiv ontwerpt, bouwt en onderhoudt bedrijfskritische technologieën met essentiële applicaties voor datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële omgevingen.

Voorheen bekend als Emerson Network Power, ondersteunen zij de groeiende mobiele en cloudcomputing markt met een portfolio bestaande uit stroom-, koelings- en infrastructuurbeheerproducten, met aanvullende software en oplossingen, ondersteund door een wereldwijde servicenetwerk.

Vertiv versterkt de meest essentiële applicaties ter wereld dankzij haar wereldwijde bereik in combinatie met lokale kennis en tientallen jaren lange ervaring met merken zoals ASCO, Chloride, Liebert, NetSure en Trellis bijeen. Dankzij de bijzondere combinatie van middelen en expertise, worden alle mogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Samen met Vertiv hebben onze security-specialisten een technische migratie uitgevoerd van het beheernetwerk van KPN. KPN maakt al langer gebruik van de apparatuur van Vertiv. Deze migratie werd op ludieke wijze afgesloten.

Informatiebeveiliging

NEN7510 implementatie bij Cordaan

Zorginstellingen moeten laten zien dat zij hun informatiebeveiliging goed hebben gewaarborgd, zo ook Cordaan. Wij nemen je mee in de implementatie van de NEN7510 bij Cordaan.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu