Managed Cloud

Reeds 500 senioren op afstand in contact gebracht met familie door Helpdigitaal.nl

Op vrijdag 20 maart zijn we Helpdigitaal.nl gestart, waarmee wij zorginstellingen met IT- organisaties verbinden waardoor met behulp van gratis tablets bewoners weer verbonden worden met hun dierbaren. Afgelopen zaterdag zijn de eerste vier zorginstellingen in Rotterdam, Breda en Amsterdam verrast met voor geïnstalleerde tablets voor hun bewoners. De tablets zijn uiterst eenvoudig in gebruik en beschikken alleen over whatsapp en de mogelijkheid om IT ondersteuning te krijgen op afstand. Al meer dan vijfhonderd mensen staan weer in contact met hun vrienden en familie en al meer dan twintig zorginstellingen hebben enthousiast een verzoek ingediend bij Helpdigitaal.  Wij zoeken daarom nog meer partners die (tijdelijk) tablets willen doneren. Ook particuliere hulp is welkom. 

Waarom helpdigitaal.nl? Vanwege de coronacrisis moet fysiek menselijk contact voor een langere periode dan gehoopt worden vermeden. Dit raakt senioren in verzorgings- en verpleeghuizen extra hard; zij mogen geen bezoek ontvangen. 

Met initiatiefneemster Milah Wouters en met behulp van Axoft, VTM, Datri en KPN zoeken we nog meer partners die (tijdelijk) tablets willen doneren. Ook particuliere hulp is welkom. Dus wil je bijdrage aan beeldbellen tegen isolement? Doneer dan hier een tablet.

Meer weten?

Wij helpen je graag verder

+31 (0) 36 539 3100
info@avensus.nl

Gerelateerd

Menu