Nut en noodzaak van norm implementatie ISO 27001, NEN 7510, ISO 9001

Welke risico’s schuilen er in de bestaande processen van registrars? Door dit goed in kaart te brengen biedt de Vereniging van Registrars (VvR) samen met Avensus een nulmeting aan met een speciaal tarief voor leden van de VvR. Avensus helpt bij het verhogen en actueel houden van de informatiebeveiligingskennis bij de leden van de VvR door middel van blogs, white papers, consultancy, GAP-analyses en implementatie-begeleiding in het bijzonder.

Whitepaper - Waarom ook Registrars certificeringen gebruiken.

Naam(Required)
We willen u graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geeft u ons toestemming om u per e-mail op de hoogte te houden?

Samen werken aan een vertrouwde digitale wereld.

ISO 27001 nulmetingen zullen aan de basis liggen van de door Avensus voor de VvR verzorgde diensten. Met deze samenwerking stelt de VvR haar leden in staat om tegen gunstige tarieven hun interne informatiebeveiligingsprocessen door een gerenommeerde partij te laten auditen. Compliance met AVG wetgeving zorgt voor vertrouwen bij klanten en door persoonsgegevens zoals IP-adressen op een verantwoorde manier te beheren kunnen leden van de VvR bewijzen dat zij hun processen op orde hebben en persoonsgegevens op een deugdelijke manier beveiligen.

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gelijk contact met mij op.
Wesley Aalst

0850200070

Onze werkterreinen

Managed Security & Consulting

We zijn jouw specialist op het gebied van waterdichte IT-beveiliging. Vanuit ons Security Operations Center (SOC) houden we de IT-infrastructuur van onze klanten 24×7 nauwlettend in de gaten. Daarbij geven wij pragmatische en prettige begeleiding naar certificatie en het versterken van de processen van organisaties aan de hand van diverse normen.

Onze visie

Vertrouwen in het digitale tijdperk
Onze maatschappij stelt steeds hogere eisen ten aanzien van digitalisering en privacy. Het maakt dat organisaties genoodzaakt zijn hun concurrentiepositie te verscherpen, IT-innovaties toe te passen en regulaties op de voet te volgen. Avensus versterkt haar klanten door vermindering van IT-complexiteit enerzijds en het beschermen van ‘s werelds meest waardevolle informatie anderzijds.

Onze missie

Slimme toepassing van IT-innovaties.
Vermindering van IT-complexiteit, het beheersen van risico’s en het creëren van vertrouwen in het digitale tijdperk door slimme en veilige toepassing van IT-innovaties.

Kernwaarden

De basis van onze mensen en al onze leveringen
Deskundig, Betrokken, No nonsense, Plezier en Samenwerken

Locaties

Apeldoorn

Jean Monnetpark 11
7336 BA Apeldoorn
+31(0) 55 30 10 100
info@avensus.nl

Weert

Kelvinstraat 15
6003 DH Weert
+31(0)85 020 00 70
info@avensus.nl

Almere

Veluwezoom 15c
1327 AE Almere
+31 (0)36 53 93 100
info@avensus.nl

Delft

Staalweg 46
2612 KK Delft
+31 (0)36 53 93 100
info@avensus.nl

Eindhoven

Achtseweg Zuid 153T
5651 GA Eindhoven

Zelfstandige en betrokken teams

De medewerkers van Avensus werken in kleine, gespecialiseerde entiteiten. Door een scherpe focus binnen de verschillende teams, verzekeren we ons van een hoog kennisniveau en een sterke betrokkenheid bij onze klanten. Deze aanpak levert de slagkracht van een grote onderneming in combinatie met de deskundigheid en flexibiliteit van een betrokken specialist.

Menu