Managed Security

Zijn je medewerkers klaar om gehackt te worden?

Een cyberongeluk zit tegenwoordig in een klein hoekje. Zowel organisaties als individuen doen steeds meer digitaal terwijl cybercriminelen doorlopend betere trucs en technieken ontwikkelen om gaten te vinden in de cybersecurity verdediging van bedrijven en netwerken te penetreren.

Veel organisaties focussen zich bij het voorkomen van security-incidenten vooral op het technische aspect van beveiliging. Elk zichzelf respecterend bedrijf heeft inmiddels wel een firewall en goede antivirussoftware. Wat ze echter vaak vergeten is dat datalekken of ransom- en malware besmettingen in circa 90% van de gevallen toe te schrijven zijn aan menselijke fouten.

Een medewerker hoeft maar één keer op een kwaadwillende link te klikken of een mail met gevoelige informatie naar een verkeerde persoon te sturen en het kwaad is geschied. Security-bewustzijn is dus minstens zo belangrijk als een goede technische security-structuur. Een tekortschietend security awareness bij je medewerkers kan zich op verschillende manieren manifesteren. We geven in deze whitepaper een overzicht van 7 veelgemaakte fouten die zwaarwegende gevolgen kunnen hebben.

Gelukkig zijn er beproefde manieren om het security-bewustzijn binnen je organisatie naar een hoger niveau te tillen. En het goede nieuws is dat ze niet eens heel duur of complex hoeven te zijn. We delen er 5. Download dus snel onze Whitepapers!

Meer weten?

Wij helpen je graag verder

+31 (0) 85-0200070
info@avensus.nl

Gerelateerd

Menu