Avensus Certificeringen

Sinds januari 2019 heeft Avensus de certificering voor ISO27001:2013. Informatiebeveiliging is uiteraard al vele jaren een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening en klanten mochten altijd al vertrouwen op de zorgvuldige behandeling van haar informatie.

Nu is dat ook aantoonbaar gemaakt middels een certificeringsaudit, uitgevoerd door BSI; een gerenommeerd certificeringsinstituut en grondlegger van deze norm. Avensus heeft bij de implementatie van haar managementsysteem voor informatiebeveiliging (het ISMS) overigens gebruik kunnen maken van de expertise en ervaring van AuditConnect; één van de zusterorganisaties binnen de Avensus Groep.

Jaarlijkse Controle

Informatiebeveiliging is een continue proces dat nooit stopt. De cyberdreigingen veranderen in snel tempo en de maatregelen voor de bescherming van onze informatie zullen continue moeten worden beoordeeld en zo nodig moeten worden bijgesteld. Op gelijke wijze zal ook de werking van ons ISMS jaarlijks worden gecontroleerd of deze blijvend voldoen aan de strenge criteria die ISO27001:2013 stelt.

Hieronder vindt u onze certificeringen:

 

 

Menu