Bedrijf

Onze partners

Wij werken met trots samen met deze strategische partners. Wij kijken naar jouw uitdaging en bepalen daaraan samen welke deskundige partner wij gaan inzetten.

Deskundig, Betrokken en Resultaatgericht

De exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert onze maatschappij. Avensus versterkt haar klanten door vermindering van IT-complexiteit enerzijds, en het beschermen van ‘s werelds meest waardevolle informatie anderzijds. Het resultaat wordt altijd ingegeven door de doelstellingen van onze klant; die wij vanuit 5 werkterreinen onze expertise bieden.

“Ik ben trots op onze resultaten: 99,95% availability en al meer dan 7.800 changes uitgevoerd. Dan doen we het goed als team!”

Gerrit Ruiten – System Engineer

“De digitale ambitie in de zorg spreekt mij aan. Het moet goed en veilig ingezet worden en passen bij de doelstellingen van directie.”

Gea Dam – Accountmanager Managed Cloud Services Zorg

“Als de IT-beheerder blij is met de oplossing en we Gemak & Veiligheid goed hebben kunnen combineren, dan is mijn missie geslaagd!”

Andor Klink – Technisch Specialist

Locaties

Almere

Straat van Florida 11
1334 PA Almere
+31 (0)36-5393100
info@avensus.nl

Weert

Kelvinstraat 15
6003 DH Weert

Apeldoorn

Jean Monnetpark 11
7336 BA Apeldoorn

Delft

Staalweg 46
2612 KK Delft

Eindhoven

Achtseweg Zuid 153T
5651 GA Eindhoven

Zelfstandige en betrokken teams

De medewerkers van Avensus Groep werken in kleine, gespecialiseerde entiteiten. Door een scherpe focus binnen de verschillende teams, verzekeren we ons van een hoog kennisniveau en een sterke betrokkenheid bij onze klanten. Deze aanpak levert de slagkracht van een grote onderneming in combinatie met de deskundigheid en flexibiliteit van een betrokken specialist.

Menu