Bedrijf

Onze aanpak

Wij zorgen voor informatietechnologie die jouw organisatie goed en veilig laat werken. Samen met onze partners boeken wij voor onze klanten elke dag vooruitgang in de digitale wereld. Efficiënt, veilig en met de menselijke maat.

Samen werken aan een vertrouwde digitale wereld

Informatie technologie ontwikkelt zich sneller dan ooit. Dit stelt bedrijven in staat om steeds sneller, efficiënter en slimmer te worden. Je wilt optimaal gebruikmaken van deze nieuwe kansen, terwijl de complexiteit, risico’s en reguleringen rondom IT alsmaar toenemen.

Dus heb je een deskundige partner nodig. Een partner die samen met jou een plan uitstippelt en die je blind kunt vertrouwen om dit plan voor je uit te voeren. Zo kan jij je energie steken in kansen, in plaats van in bedreigingen.

Als multi-specialist is Avensus de partner voor haar klanten op het gebied van cloud en security. Wij hebben op verschillende terreinen diepgaande expertise opgebouwd en zetten onze kennis in samenwerking met de klant in om tot goedwerkende, veilige en betrouwbare oplossingen te komen.

Onze visie

Informatie technologie ontwikkelt zich sneller dan ooit. Dit stelt bedrijven in staat om steeds sneller, efficiënter en slimmer te worden. Je wilt optimaal gebruikmaken van deze nieuwe kansen, terwijl de complexiteit, risico’s en reguleringen rondom IT alsmaar toenemen. Dus heb je een deskundige partner nodig. Een partner die samen met jou een plan uitstippelt en die je kunt vertrouwen om dit plan voor je uit te voeren. Zo kan jij je energie steken in kansen, in plaats van in bedreigingen. Als multi-specialist is Avensus de partner voor haar klanten op het gebied van cloud en security. Onze kennis en diepgaande expertise op verschillende terreinen zetten wij in om tot goedwerkende, veilige en betrouwbare oplossingen te komen. Op die manier willen wij een onderscheidend bedrijf zijn dat haar klanten helpt om succesvol te zijn.

Onze missie

Samen werken we aan een vertrouwde digitale wereld
Samen met de klant bouwen we aan no-nonsense oplossingen die veilig, betrouwbaar en prettig werken. Precies zoals de klant dat verwacht, door onze deskundigheid en commitment.

Kernwaarden

Deskundig, betrokken, plezier, no nonsense en samenwerking
Avensus is jouw deskundige partner met specialistische kennis van zaken. Volledig gecertificeerd en uitgebreid ervaren in diverse branches. We zijn betrokken en kennen onze klanten, zodat we resultaatgericht werken aan doelstellingen en mijlpalen waar informatietechnologie betrouwbaarder, meer integer en beter beschikbaar maakt.

Onze werkterreinen

High Grade Security

Jouw organisatie zoekt de beste beveiliging voor gevoelige (kritische) data. Toenemende digitale dreiging vraagt om deskundige bescherming van de meest waardevolle informatie. Voor veel organisaties is het niet de vraag óf er een breach ontstaat, maar wanneer dat gebeurt. Het creëren van vertrouwen in het digitale tijdperk is daarom meer dan ooit essentieel.

“Ik ben trots op onze resultaten: 99,95% availability en al meer dan 7.800 changes uitgevoerd. Dan doen we het goed als team!”

Gerrit Ruiten – System Engineer

“De digitale ambitie in de zorg spreekt mij aan. Het moet goed en veilig ingezet worden en passen bij de doelstellingen van directie.”

Gea Dam – Accountmanager Managed Cloud Services Zorg

“Als de IT-beheerder blij is met de oplossing en we Gemak & Veiligheid goed hebben kunnen combineren, dan is mijn missie geslaagd!”

Andor Klink – Technisch Specialist

Locaties

Almere

Veluwezoom 15c
1327 AE Almere
+31 (0)36-5393100
info@avensus.nl

Weert

Kelvinstraat 15
6003 DH Weert
+31 (0)85 020 00 70

Apeldoorn

Jean Monnetpark 11
7336 BA Apeldoorn
+31 (0) 55 30 10 100

Delft

Staalweg 46
2612 KK Delft

Eindhoven

Achtseweg Zuid 153T
5651 GA Eindhoven

Zelfstandige en betrokken teams

De medewerkers van Avensus Groep werken in kleine, gespecialiseerde entiteiten. Door een scherpe focus binnen de verschillende teams, verzekeren we ons van een hoog kennisniveau en een sterke betrokkenheid bij onze klanten. Deze aanpak levert de slagkracht van een grote onderneming in combinatie met de deskundigheid en flexibiliteit van een betrokken specialist.

Menu