Bedrijf

Team

De medewerkers van Avensus werken in kleine, gespecialiseerde entiteiten. Door een scherpe focus binnen de verschillende teams, verzekeren we ons van een hoog kennisniveau en een sterke betrokkenheid bij onze klanten. Deze aanpak levert de slagkracht van een grote onderneming in combinatie met de deskundigheid en flexibiliteit van een betrokken specialist.

Deskundig, Betrokken, No nonsense, Plezier en Samenwerken

De exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert onze maatschappij. Avensus versterkt haar klanten door vermindering van IT-complexiteit enerzijds, en het beschermen van ‘s werelds meest waardevolle informatie anderzijds. Het resultaat wordt altijd ingegeven door de doelstellingen van onze klant; die wij vanuit 5 werkterreinen onze expertise bieden.

Onze visie

Vertrouwen in het digitale tijdperk
Onze maatschappij stelt steeds hogere eisen ten aanzien van digitalisering en privacy. Het maakt dat organisaties genoodzaakt zijn hun concurrentiepositie te verscherpen, IT-innovaties toe te passen en regulaties op de voet te volgen. Avensus versterkt haar klanten door vermindering van IT-complexiteit enerzijds en het beschermen van ‘s werelds meest waardevolle informatie anderzijds.

Onze missie

Slimme toepassing van IT-innovaties.
Vermindering van IT-complexiteit, het beheersen van risico’s en het creëren van vertrouwen in het digitale tijdperk door slimme en veilige toepassing van IT-innovaties.

Kernwaarden

De basis van onze mensen en al onze leveringen
Deskundig, Betrokken, No nonsense, Plezier en Samenwerken

“Ik ben trots op onze resultaten: 99,95% availability en al meer dan 7.800 changes uitgevoerd. Dan doen we het goed als team!”

Gerrit Ruiten – System Engineer

“De digitale ambitie in de zorg spreekt mij aan. Het moet goed en veilig ingezet worden en passen bij de doelstellingen van directie.”

Gea Dam – Accountmanager Managed Cloud Services Zorg

“Als de IT-beheerder blij is met de oplossing en we Gemak & Veiligheid goed hebben kunnen combineren, dan is mijn missie geslaagd!”

Andor Klink – Technisch Specialist

Locaties

Almere

Veluwezoom 15c
1327 AE Almere
+31 (0)36 53 93 100
info@avensus.nl

Weert

Kelvinstraat 15
6003 DH Weert
+31(0)85 020 00 70

Apeldoorn

Jean Monnetpark 11
7336 BA Apeldoorn
+31(0) 55 30 10 100

Delft

Staalweg 46
2612 KK Delft
+31 (0)36 53 93 100
info@avensus.nl

Eindhoven

Achtseweg Zuid 153T
5651 GA Eindhoven

Zelfstandige en betrokken teams

De medewerkers van Avensus Groep werken in kleine, gespecialiseerde entiteiten. Door een scherpe focus binnen de verschillende teams, verzekeren we ons van een hoog kennisniveau en een sterke betrokkenheid bij onze klanten. Deze aanpak levert de slagkracht van een grote onderneming in combinatie met de deskundigheid en flexibiliteit van een betrokken specialist.

Menu