1. Managed Cloud
  2. 24×7 Beheer & Support

24×7 Beheer & Support

Server en netwerk moeten 24×7 beschikbaar zijn voor jou medewerkers. Up-to-date houden, storingen signaleren en verbeteringen aandragen; dat is wat je zoekt. Dat is wat wij leveren.

Uw Server en Netwerk Infrastructuur dient vandaag en in de toekomst 24×7 beschikbaar te zijn voor uw medewerkers en voor de afhandeling van bedrijfsprocessen. Doordat wij 24×7 remote systemen monitoren kunnen wij pro actief signaleren. Systemen worden daardoor up to date gehouden en u kunt rekenen op ons advies wanneer verbeteringen in de infrastructuur wenselijk zijn.
Afhandelingen van storingen door een betrokken team en het aansturen van derden maakt dat uw medewerkers zich op kerntaken kunnen richten. Uitbesteding resulteert in continuïteit en kostenoptimalisatie.

  • 100% beschikbaarheid
  • Service en Innovatie verbetering
  • Transparantie

Alle componenten in het datacenter zijn onder te verdelen in een paar groepen en worden door ons team beheert:

  • Servers (Fysieke Servers, Storage devices, Virtuele Servers, Back-up devices).
  • Networking (LAN / WAN / Firewall / Appliances).

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Zonder omkijken

We adviseren, bouwen, beheren en monitoren. We combineren innovatieve cloudoplossingen met zichtbare en onzichtbare beveiligingslagen en vertalen dat naar gebruiksvriendelijke toepassingen. On-premise, met co-locatie of in de cloud: afgestemd op de bestaande systemen en belangrijkste doelstellingen van jouw organisatie.

Hoe voegt de cloud waarde toe voor jouw organisatie en wat is de beste manier om zo’n stap te maken? Met onze Avensus Cloud Strategie Scan maken we duidelijk wat de beste route is naar jullie digitale toekomst. We inventariseren organisatiedoelstellingen, de huidige IT-infrastructuur en stippelen de ideale roadmap uit.

Experience Level Agreement

Vergeet het SLA, wij garanderen onze klanten liever maximale tevredenheid. Kunnen medewerkers altijd snel genoeg inloggen en zijn zij tevreden met de gebruikte systemen? Dankzij ons Experience Level Agreement (XLA) vertrouw je op regievoering waar jouw medewerkers blij van worden.

Daarom kiezen klanten voor Avensus

Net als onze klanten in de zorgsector, in dienstverlening, bij de overheid en in de industrie naar de cloud of de complete IT-infrastructuur beter inrichten? Profiteer van de belangrijke voordelen waar onze klanten blij van worden:

  • Betrokken specialisten die werken aan gebruiksgemak
  • Altijd up-to-date met nieuwste technologieën
  • Focus op slimme IT-beveiliging

Cases

IT Audit & Assurance, Managed Cloud, Managed Security, Transitie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van informatie en apparatuur. IT-innovaties die we thuis al gebruiken, adopteren we daardoor ook sneller op ons werk, mits organisaties dit ook toelaten.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu