Werkterrein

Managed Cloud

Goede IT maakt werken makkelijker, innovatiever en efficiënter. Hoe zet je IT optimaal in voor jouw organisatie? Hoe kies je uit oplossingen op locatie, in de cloud of met een beetje van beiden? Moderne werkplekken, Managed Services en Smart Security bieden tal van mogelijkheden. Avensus helpt je door de bomen het bos te blijven zien.

IT die voor je werkt

Goede IT maakt werken makkelijker, innovatiever en efficiënter. Hoe zet je IT optimaal in voor jouw organisatie? Hoe kies je uit oplossingen op locatie, in de cloud of met een beetje van beiden? Moderne werkplekken, Managed Services en Smart Security bieden tal van mogelijkheden. Avensus helpt je door de bomen het bos te blijven zien.

We zijn jouw specialist in Managed Cloud Services en voor uitdagende IT-projecten. We helpen onze klanten grote aantallen nieuwe mobiele apparaten in gebruik te nemen en waken over de veiligheid, efficiëntie en beschikbaarheid van gekozen systemen en oplossingen.

We verminderen de complexiteit van IT voor klanten in de zorgsector, overheid, dienstverlening en industrie. Jij profiteert van een vlekkeloze gebruikerservaring, omdat wij werken aan maximale beschikbaarheid met waterdichte beveiliging.

Betrokken en gebruiksvriendelijk

In hoeverre is bestaande IT-infrastructuur voldoende toekomstbestendig en wat is de beste manier om naar de cloud te gaan? Typische vragen van onze klanten, waarover we adviseren en waarvoor we je graag aan de hand nemen. Wij denken na over waar de data staat en hoe die beveiligd is, terwijl jouw medewerkers er volledig op kunnen vertrouwen.

Jij wilt snelheid, optimale beschikbaarheid en Smart Security die met je meedenkt. Wij leveren oplossingen waarvan we de tevredenheid meten op basis van een XLA, een Experience Level Agreement. Alleen als jij tevreden bent, hebben wij ons werk goed gedaan.

Veiligheid in ons DNA

Zelfs als we het zouden proberen lukt het ons niet om niet aan veiligheid te denken. Pas met behulp van Smart Security profiteert jouw organisatie optimaal van innovatieve mogelijkheden in de cloud. Daarom zijn we trots op onze:

NOC-SOC
Dankzij ons Network Operating Center én Security Operating Center kun je volledig vertrouwen op actieve monitoring. We lossen problemen op voordat die bij jullie aan het licht komen.

ISO 27001/9001-certificering
‘Practice what you preach’, dus we zijn in ieder geval ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd.

Beveiliging zit in ons DNA. We ademen veiligheid, waardoor je zelfs ongemerkt profiteert van slimme toepassingen voor maximale beveiliging. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat jouw apparaten automatisch vergrendelen zodra je uit het zicht verdwijnt. Automatisch, dus letterlijk zonder omkijken.

Diensten

Moderne werkplek

Op kantoor, bij de klant op locatie en onderweg: pas als jouw medewerkers geen verschil meer merken profiteer je optimaal van de cloud. Jouw moderne werkplek werkt sneller, productiever en betrouwbaarder dankzij Managed Services door onze specialisten.

Modern Datacenter

De ontwikkelingen van het  Datacenter is mede in een stroomversnelling gekomen door ontwikkelingen als virtualisatie. Van Server- , Storage- tot Netwerk virtualisatie. Hiermee wordt steeds meer hardware vervangen door software oplossingen waarbij eenvoudiger geschakeld kan worden naar meerdere onderliggende platformen, zoals Microsoft Azure, AWS, Google en lokale Providers. Van Co-locatie tot Virtual Private Cloud.

24×7 Beheer en Support

Server en netwerk moeten 24×7 beschikbaar zijn voor jou medewerkers. Up-to-date houden, storingen signaleren en verbeteringen aandragen; dat is wat je zoekt. Dat is wat wij leveren.

Smart Cloud Security

Een digitale toekomst, maar wel zonder risico. Dat is onze ambitie. Risicobeperking, monitoring en compliancy bepalen de mate van inzet van IT-security.

Managed Workspaces & Mobile Device Management

Flexibiliteit en altijd, overal kunnen werken. IT-security en het beheer van alle devices is een uitdaging. Werk en privé lopen door elkaar heen en dit verhoogt zeker de risico’s. Inzicht en controle zijn een vereiste.

Cases

Managed Cloud, Managed Security

De geïmplementeerde SIEM-oplossing bij SRO

SRO beschikt, zoals vele bedrijven, over klantgegevens en apparatuur die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering. Deze moeten ten alle tijden beschikbaar zijn, maar zeker ook beschermd worden tegen de toenemende digitale dreigingen. Als innovatieve Cloud en IT-Security partner, biedt Avensus de oplossing.

Bekijk case
Managed Cloud, Transitie

Stichting Ouder- en Kindteams Amsterdam

Avensus heeft voor OKT de “moderne werkplek” geïmplementeerd op basis van Microsoft 365. De Windows 10 devices zijn uitgerold met Windows 10 Autopilot via Microsoft Intune, de backend is verplaatst naar Office 365 voor mail en bestandopslag.

Bekijk case

Artikelen

Werken bij Avensus

Als multi-specialist biedt Avensus jou interessant werk, inspirerende opdrachtgevers en mooie kansen op het gebied van Cloud en Security. Daarmee zijn wij een onderscheidende werkgever die medewerkers helpt om prettig te werken en succesvol te zijn.

Menu