1. Managed Cloud
  2. Managed Workspace & Mobile Device Management

Managed Workspace & Mobile Device Management

Managed Workspaces & Mobile Device Management. Flexibiliteit en altijd, overal kunnen werken. IT-security en het beheer van alle devices is een uitdaging. Werk en privé lopen door elkaar heen en dit verhoogt zeker de risico’s. Inzicht en controle zijn een vereiste.

De Slimme apparaten van nu, zijn de werkplekken van morgen. Veel gebruikers hebben één of meerdere apparaten in gebruik die voor Werk en Privé worden ingezet. Handig voor medewerkers, maar een uitdaging voor de IT-afdeling. Het betekent automatisch dat applicaties en functies van die Smartphone of Tablet ook worden gebruikt in de werkomgeving. Omdat de Applicaties, Data en Instellingen van gebruikers ook nog eens verdeeld is over meerdere devices, locaties en internetaansluitingen speelt de beveiliging van data en useridentiteit een grote rol.

Wat is uw beleid?
Mag de werkplek volledig open zijn of kiest u liever voor een centrale aangeboden Desktop. Is de toegang tot uw bedrijfsdata veilig genoeg in uw netwerk of overweegt u een extra security factor zoals bijvoorbeeld een Smart Token.

U kunt ervan uitgaan dat de devices die in uw organisatie in gebruik zijn, ook daadwerkelijk bedrijfsgegevens bevatten. Het is daarom belangrijk dat deze devices goed worden beheerd en dat er een scherp security-protocol wordt gehanteerd. Avensus levert remote support aan uw gebruikers zodat deze veilig en flexibel kunnen werken en waarbij bij verlies of diefstal van een device direct wordt ingegrepen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Zonder omkijken

We adviseren, bouwen, beheren en monitoren. We combineren innovatieve cloudoplossingen met zichtbare en onzichtbare beveiligingslagen en vertalen dat naar gebruiksvriendelijke toepassingen. On-premise, met co-locatie of in de cloud: afgestemd op de bestaande systemen en belangrijkste doelstellingen van jouw organisatie.

Hoe voegt de cloud waarde toe voor jouw organisatie en wat is de beste manier om zo’n stap te maken? Met onze Avensus Cloud Strategie Scan maken we duidelijk wat de beste route is naar jullie digitale toekomst. We inventariseren organisatiedoelstellingen, de huidige IT-infrastructuur en stippelen de ideale roadmap uit.

Experience Level Agreement

Vergeet het SLA, wij garanderen onze klanten liever maximale tevredenheid. Kunnen medewerkers altijd snel genoeg inloggen en zijn zij tevreden met de gebruikte systemen? Dankzij ons Experience Level Agreement (XLA) vertrouw je op regievoering waar jouw medewerkers blij van worden.

Daarom kiezen klanten voor Avensus

Net als onze klanten in de zorgsector, in dienstverlening, bij de overheid en in de industrie naar de cloud of de complete IT-infrastructuur beter inrichten? Profiteer van de belangrijke voordelen waar onze klanten blij van worden:

  • Betrokken specialisten die werken aan gebruiksgemak
  • Altijd up-to-date met nieuwste technologieën
  • Focus op slimme IT-beveiliging

Cases

IT Audit & Assurance, Managed Cloud, Managed Security, Transitie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van informatie en apparatuur. IT-innovaties die we thuis al gebruiken, adopteren we daardoor ook sneller op ons werk, mits organisaties dit ook toelaten.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu