1. Onze partners
  2. KnowBe4

KnowBe4

De Security Awareness Trainingen van KnowBe4 en Avensus maken jou en je collega’s bewust van alle cyberdreigingen voor jouw organisatie.

Cybercriminelen weten dat mensen vaak de zwakste schakel zijn als het gaat om het beveiligen van netwerken en gevoelige informatie. Dit betekent dat we allemaal risico lopen. Een toegankelijke en leuke security maatregel die je kan nemen, is ook nog eens de meest essentiële in jouw organisatie; Security Awareness Trainingen. Samen met KnowBe4 maakt Avensus jou en je collega’s bewust van alle mogelijke cyberdreigingen die jouw organisatie kwetsbaar maken.

90% van alle cybersecurity incidenten ontstaan door menselijke fouten. Het gevolg hiervan is dat 71% resulteert in phishing-aanvallen en 65% resulteert in Malware of Virusinfecties. Hoe hervorm je de zwakste plek in je verdediging, de medewerkers, tot een firewall tegen deze cyberaanvallen? Security Awareness Trainingen van KnowBe4 helpt organisaties om personeel te trainen in het identificeren, rapporteren en afweren van phishing-aanvallen, malware, CEO- fraude en andere vormen van cybercriminaliteit.

Door phishing e-mailcampagnes en e-learning trainingen van 6-10 minuten, neem je jouw organisatie mee in de verschillende vormen van cybercriminaliteit. Deze manier is leerzaam, makkelijk in te richten en leuk voor jouw collega’s. Zowel op werk als thuis. Bovendien kun je met dit platform phishingcampagnes en/of trainingen starten, gericht op specifieke gebruikers(groepen). Een perfecte toevoeging in jouw cybersecurity strategie.

Mocht je vragen hebben over Security Awareness Trainingen? Dan kan Curtis Partoredjo, Salesmanager Managed Security, je daar alles over vertellen.

Informatiebeveiliging

ISO 27001 GAP-analyse, hoe werkt dat nou?

Er is steeds meer bewustwording voor de (digitale) dreigingen die op de loer liggen. Zo ook bij een klant van ons die zich bevindt in de vitale sector. Lees verder voor de uitvoering van de GAP-analyse over wél 9 vitale bedrijfsonderdelen!

Bekijk case
Managed Cloud, Managed Security

De geïmplementeerde SIEM-oplossing bij SRO

SRO beschikt, zoals vele bedrijven, over klantgegevens en apparatuur die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering. Deze moeten ten alle tijden beschikbaar zijn, maar zeker ook beschermd worden tegen de toenemende digitale dreigingen. Als innovatieve Cloud en IT-Security partner, biedt Avensus de oplossing.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu