1. Onze partners
  2. Thales e-Security

Thales e-Security

Thales e-Security is marktleider in geavanceerde oplossingen en diensten voor informatiebeveiliging en encryptie. De oplossingen van Thales realiseren vertrouwen waar informatie wordt gemaakt, gedeeld of opgeslagen.

Avensus is de unieke leverancier van Thales Hardware Security Modules.

Avensus is de enige Thales Platinum partner in de Benelux.

De meest kritische data voor bedrijven en overheidsinstanties worden daarmee beveiligd in elke omgeving – in de cloud, in datacenters of grote dataomgevingen – zonder dat de dagelijkse praktijk en werkzaamheden worden belemmerd.

Beveiliging vermindert niet alleen risico, maar is ook een middel voor verdere digitalisering van onze samenleving – digitaal geld, e-identiteiten, gezondheidszorg en IoT zoals connected cars en zelfs huishoudelijke apparaten. Thales e-Security biedt alles wat een organisatie nodig heeft om zijn gegevens, identiteiten en intellectuele eigendom te beschermen en te beheren en voorziet daarmee in compliancy – van encryptie, geavanceerde sleutelbeheer, tokenisatie en privileged-user control tot high-assurance-oplossingen. Security officers wereldwijd vertrouwen op Thales om hun digitale transformatie vol vertrouwen in gang te zetten. Thales e-Security maakt deel uit van de Thales Group.

We bieden producten aan van Thales zoals de nShield HSM’s en Vormetric. Thales nShield HSM’s (High Security Machine) beschermen de cryptografische processen van data- en applicaties en bieden een gecertificeerde beveiligde omgeving voor veilige cryptografische bewerkingen en essentiële applicaties die een verhoogd vertrouwensniveau vereisen. Vormetric biedt een platform om de benodigde encrypties door de gehele organisatie te creëren en te beheren.

Managed Cloud, Transitie

Stichting Ouder- en Kindteams Amsterdam

Avensus heeft voor OKT de “moderne werkplek” geïmplementeerd op basis van Microsoft 365. De Windows 10 devices zijn uitgerold met Windows 10 Autopilot via Microsoft Intune, de backend is verplaatst naar Office 365 voor mail en bestandopslag.

Bekijk case
IT Audit & Assurance, Managed Cloud, Managed Security, Transitie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van informatie en apparatuur. IT-innovaties die we thuis al gebruiken, adopteren we daardoor ook sneller op ons werk, mits organisaties dit ook toelaten.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu