1. Onze partners
  2. Trendmicro

Trendmicro

Avensus werkt nauw samen met Trend Micro als het gaat om informatiebeveiliging.

Trend Micro is wereldwijd toonaangevend op het gebied van beveiliging en ontwikkelt als zodanig innovatieve beveiligingsoplossingen die ervoor zorgen dat ondernemingen en consumenten veilig digitale informatie kunnen uitwisselen. Als de grootste onafhankelijke beveiligingsleverancier, met meer dan 25 jaar deskundigheid op het gebied van beveiliging, wordt Trend Micro erkend als marktleider op het gebied van serverbeveiliging, beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen en contentbeveiliging.

Trend Micro oplossingen beschermen eindgebruikers, beveiligen moderne datacenters en beschermen tegen gerafineerdere gerichte aanvallen. Zij leveren hooggewaardeerde client-, server- en cloudbescherming die aansluit op de wensen en eisen van de klant, die nieuwe bedreigingen sneller tegenhoudt en die gegevens beschermt in alle omgevingen: fysiek, virtueel en cloud. Ongeacht wat de behoeften op het gebied van beveiliging zijn en hoe deze zich in de loop der tijd ook ontwikkelen, Trend Micro is een verstandige keuze.

Informatiebeveiliging

ISO 27001 GAP-analyse, hoe werkt dat nou?

Er is steeds meer bewustwording voor de (digitale) dreigingen die op de loer liggen. Zo ook bij een klant van ons die zich bevindt in de vitale sector. Lees verder voor de uitvoering van de GAP-analyse over wél 9 vitale bedrijfsonderdelen!

Bekijk case
Managed Cloud, Managed Security

De geïmplementeerde SIEM-oplossing bij SRO

SRO beschikt, zoals vele bedrijven, over klantgegevens en apparatuur die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering. Deze moeten ten alle tijden beschikbaar zijn, maar zeker ook beschermd worden tegen de toenemende digitale dreigingen. Als innovatieve Cloud en IT-Security partner, biedt Avensus de oplossing.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu