1. Onze partners
  2. Trendmicro

Trendmicro

Avensus werkt nauw samen met Trend Micro als het gaat om informatiebeveiliging.

Trend Micro is wereldwijd toonaangevend op het gebied van beveiliging en ontwikkelt als zodanig innovatieve beveiligingsoplossingen die ervoor zorgen dat ondernemingen en consumenten veilig digitale informatie kunnen uitwisselen. Als de grootste onafhankelijke beveiligingsleverancier, met meer dan 25 jaar deskundigheid op het gebied van beveiliging, wordt Trend Micro erkend als marktleider op het gebied van serverbeveiliging, beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen en contentbeveiliging.

Trend Micro oplossingen beschermen eindgebruikers, beveiligen moderne datacenters en beschermen tegen gerafineerdere gerichte aanvallen. Zij leveren hooggewaardeerde client-, server- en cloudbescherming die aansluit op de wensen en eisen van de klant, die nieuwe bedreigingen sneller tegenhoudt en die gegevens beschermt in alle omgevingen: fysiek, virtueel en cloud. Ongeacht wat de behoeften op het gebied van beveiliging zijn en hoe deze zich in de loop der tijd ook ontwikkelen, Trend Micro is een verstandige keuze.

Informatiebeveiliging

NEN7510 implementatie bij Cordaan

Zorginstellingen moeten laten zien dat zij hun informatiebeveiliging goed hebben gewaarborgd, zo ook Cordaan. Wij nemen je mee in de implementatie van de NEN7510 bij Cordaan.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu