1. Managed Cloud
 2. Moderne werkplek

Moderne werkplek

Op kantoor, bij de klant op locatie en onderweg: pas als jouw medewerkers geen verschil meer merken profiteer je optimaal van de cloud. Jouw moderne werkplek werkt sneller, productiever en betrouwbaarder dankzij Managed Services door onze specialisten.

Zorgeloos werken

Onafhankelijk van waar je op dat moment bent of wanneer je aan de slag wilt? De cloud maakt het mogelijk, maar weet je ook wat daar allemaal voor nodig is? En hoe sluit je de moderne mogelijkheden aan op bestaande systemen of andere innovatieve wensen?

De cloud biedt gebruiksvriendelijkheid met waterdichte beveiliging. Onze ervaren specialisten weten wat er nodig is om veilig en flexibel gebruik te maken van de moderne werkplek. Wij combineren Smart Security met optimaal gebruiksgemak en maximale betrouwbaarheid voor jouw Modern Workplace.

Download onze whitepaper Moderne Werkplek.

"*" indicates required fields

Maak jouw werkplek klaar voor digitaal samenwerken!

Naam*
We willen u graag op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Geeft u ons toestemming om u per e-mail op de hoogte te houden?

Een werkplek in de cloud

De moderne werkplek is een werkplek in de cloud. Bij Avensus begrijpen we dat je daar wél graag gebruik van wilt maken, maar zónder omkijken naar de technische details. Daarom adviseren, bouwen, beheren en monitoren we moderne werkplekken.

We combineren innovatieve oplossingen in de cloud met zowel zichtbare als onzichtbare beveiligingslagen. Het geheel vertalen we naar gebruiksvriendelijke toepassingen, die we on-premise, in de cloud of met co-locatie realiseren. Uiteraard stemmen we het geheel af op bestaande systemen en de belangrijkste doelstellingen met de online werkplek voor jouw organisatie.

De tevredenheid over de werkplek in de cloud meten we niet met de traditionele Service Level Agreement (SLA). Bij Avensus gebruiken we een Experience Level Agreement (XLA), waarmee we de daadwerkelijke tevredenheid meten. Kan iedereen snel genoeg inloggen en kunnen zij goed werken met de belangrijke systemen? Wij garanderen regievoering waar jij en jouw medewerkers blij van worden.

Voordelen van de moderne werkplek

Benieuwd wat er mogelijk is met een succesvolle moderne werkplek? We combineren drie belangrijke voordelen:

 • Betere retentie
  Maar liefst 64% van de medewerkers geeft aan minder salaris te accepteren, als ze in ruil daarvoor ook buiten kantoor kunnen werken. De moderne werkplek is op die manier van grote toegevoegde waarde.
 • Hogere productiviteit
  Medewerkers in een organisatie met moderne werkplekken blijken gemiddeld 7 procent productiever. Op die manier verdient de investering zich makkelijk en snel terug.
 • Grotere tevredenheid
  Organisaties met moderne werkplekken profiteren van meer tevreden medewerkers. Zij zijn gemiddeld 20% meer tevreden met hun werk, bijvoorbeeld dankzij de grotere mate van ervaren vrijheid.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Zonder omkijken

We adviseren, bouwen, beheren en monitoren. We combineren innovatieve cloudoplossingen met zichtbare en onzichtbare beveiligingslagen en vertalen dat naar gebruiksvriendelijke toepassingen. On-premise, met co-locatie of in de cloud: afgestemd op de bestaande systemen en belangrijkste doelstellingen van jouw organisatie.

Hoe voegt de cloud waarde toe voor jouw organisatie en wat is de beste manier om zo’n stap te maken? Met onze Avensus Cloud Strategie Scan maken we duidelijk wat de beste route is naar jullie digitale toekomst. We inventariseren organisatiedoelstellingen, de huidige IT-infrastructuur en stippelen de ideale roadmap uit.

Experience Level Agreement

De tevredenheid over de werkplek in de cloud meten we niet met de traditionele Service Level Agreement (SLA). Bij Avensus gebruiken we een Experience Level Agreement (XLA), waarmee we de daadwerkelijke tevredenheid meten. Kan iedereen snel genoeg inloggen en kunnen zij goed werken met de belangrijke systemen? Wij garanderen regievoering waar jij en jouw medewerkers blij van worden.

Daarom kiezen klanten voor Avensus

Net als onze klanten in de zorgsector, in dienstverlening, bij de overheid en in de industrie naar de cloud of de complete IT-infrastructuur beter inrichten? Profiteer van de belangrijke voordelen waar onze klanten blij van worden:

 • Betrokken specialisten die werken aan gebruiksgemak
 • Altijd up-to-date met nieuwste technologieën
 • Focus op slimme IT-beveiliging

De werkplek van de toekomst

Klaar voor de werkplek van de toekomst? Onze specialisten brengen in kaart wat er nodig is om over te stappen naar de moderne werkplekken zoals de meest professionele organisaties die gebruiken. We houden rekening met bestaande systemen en houden zowel de veiligheid, compliancy als het gebruiksgemak bij iedere stap nauwlettend in de gaten.

IT Audit & Assurance, Managed Cloud, Managed Security, Transitie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van informatie en apparatuur. IT-innovaties die we thuis al gebruiken, adopteren we daardoor ook sneller op ons werk, mits organisaties dit ook toelaten.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu