1. Managed Cloud
  2. Moderne werkplek

Moderne werkplek

Op kantoor, bij de klant op locatie en onderweg: pas als jouw medewerkers geen verschil meer merken profiteer je optimaal van de cloud. Jouw moderne werkplek werkt sneller, productiever en betrouwbaarder dankzij Managed Services door onze specialisten.

Zorgeloos werken

Wat is er nodig om altijd en overal samen te werken met collega’s? Hoe ga je om met bestaande systemen die innovatieve wensen in de weg zitten? De cloud draait om gebruiksvriendelijkheid, met waterdichte beveiliging. Smart Security voor belangrijke innovaties, optimaal gebruiksgemak en maximale betrouwbaarheid.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Zonder omkijken

We adviseren, bouwen, beheren en monitoren. We combineren innovatieve cloudoplossingen met zichtbare en onzichtbare beveiligingslagen en vertalen dat naar gebruiksvriendelijke toepassingen. On-premise, met co-locatie of in de cloud: afgestemd op de bestaande systemen en belangrijkste doelstellingen van jouw organisatie.

Hoe voegt de cloud waarde toe voor jouw organisatie en wat is de beste manier om zo’n stap te maken? Met onze Avensus Cloud Strategie Scan maken we duidelijk wat de beste route is naar jullie digitale toekomst. We inventariseren organisatiedoelstellingen, de huidige IT-infrastructuur en stippelen de ideale roadmap uit.

Experience Level Agreement

Vergeet het SLA, wij garanderen onze klanten liever maximale tevredenheid. Kunnen medewerkers altijd snel genoeg inloggen en zijn zij tevreden met de gebruikte systemen? Dankzij ons Experience Level Agreement (XLA) vertrouw je op regievoering waar jouw medewerkers blij van worden.

Daarom kiezen klanten voor Avensus

Net als onze klanten in de zorgsector, in dienstverlening, bij de overheid en in de industrie naar de cloud of de complete IT-infrastructuur beter inrichten? Profiteer van de belangrijke voordelen waar onze klanten blij van worden:

  • Betrokken specialisten die werken aan gebruiksgemak
  • Altijd up-to-date met nieuwste technologieën
  • Focus op slimme IT-beveiliging

Cases

Bekijk alle cases
Control, Managed Cloud, Managed Security, Transistie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van content en apparatuur. IT-innovaties die we thuis doorvoeren, adopteren we gewoon op ons werk, mits organisaties dit toelaten.

De verschuiving betekent dat de vraag naar de adoptie van deze technologieën en content in een versnelling komt. Dat geldt ook voor de vraag naar efficiënter en flexibeler werkplekbeheer.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Bekijk alles
Menu