Werkterrein

Managed Security

Goede ICT is optimaal beschikbaar en waarborgt zowel vertrouwelijkheid als integriteit. Het zijn deze belangrijke kenmerken van ICT in combinatie met een proactieve aanpak, die een waterdichte beveiliging garanderen.

Beschikbaar, vertrouwelijk en integer

Bescherm kritische bedrijfsdata met geavanceerde beveiligingssystemen of laat de beveiliging grondig testen en ervaar de rust van het goed geregeld hebben.

Avensus Managed Security is dé specialist voor het continue veilig houden van ICT infrastructuur. Dit doen we met 24×7 security monitoring vanuit ons Security Operations Center (SOC) in combinatie met securitydiensten zoals PEN-testen, vulnerability assessments, awareness- en phishing-campagnes of bezoeken door een ‘mystery guest’. Vanuit ons Early Warning System trekken we aan de bel zodra er een dreiging ontstaat, om daar voordat dit tot problemen leidt goed op te reageren.

Informatiebeveiliging is bij ons intelligence driven, waarbij we gebruik maken van slimme systemen en specifieke dreigingsinformatie. We voorkomen en voorspellen cyberaanvallen, datadiefstal en datalekken, zodat jouw organisatie de belangrijke rust ervaart om onbezorgd te kunnen ondernemen.

Diensten

Pentests

Een grondige test van de huidige beveiliging door onze ervaren security engineers. Dit test de genomen beveiligingsmaatregelen en het algehele beveiligingsniveau van de kritische IT-infrastructuur, applicaties en data.

SOC

Pro-actieve en volledige beveiliging van de kritieke IT-infrastructuur, applicaties en data. Ervaar rust om te ondernemen, dankzij 24×7 betrokken beveiliging door beveiligingsspecialisten.

Informatiebeveiliging

Aan de slag met informatiebeveiliging op basis van de ISO 27001-norm? Het is bijvoorbeeld belangrijk om aan de slag te gaan met een goede risicoanalyse

IT Audit

Bij een IT-audit beoordelen wij een deel van, of zelfs de complete automatisering binnen uw organisatie en de organisatie van uw automatisering.

Privacy

De AVG is meer dan enkel het afsluiten van een verwerkersovereenkomst of het uitvoeren van een DPIA. De experts van Avensus kunnen je bij elke privacy vraagstuk helpen.

Social Engineering campagnes

Ervaar hoe de typische zwakste schakel binnen jouw organisatie handelt: de mens. Gaan medewerkers op een veilige manier om met kritische bedrijfsgegevens?

Vulnerability scans

Proactief onderzoek van de kwetsbaarheden van de IT-infrastructuur en applicaties. Ervaar rust om te ondernemen, dankzij 24×7 betrokken beveiliging door beveiligingsspecialisten.

Mystery Guest bezoek

Bezoek door een ervaren security engineer die onderzoekt of via gaten in de fysieke beveiliging toegang kan worden verkregen tot systemen, applicaties of (gevoelige) informatie.

Phishing campagnes

Ontdek met onze phishing-campagnes of medewerkers de gevaren herkennen en geen gevoelige gegevens vrijgeven zoals bankgegevens of wachtwoorden.

De beste beveiliging

Benieuwd hoe ons SOC de gegevens van jouw organisatie beschermt? Ontdek onze 5 lagen voor waterdichte beveiliging:

 • SIEM (Security Information & Event Management)
  Accurate logging uit jouw infrastructuur die we analyseren op verdachte patronen en die we vergelijken met actuele en wereldwijde dreigingsinformatie met input vanuit 37.000 organisaties in 140 landen, met dagelijks 3 miljoen threat-indicatoren. Alles om jouw organisatie actief te beschermen.
 • Monitoring van gedrag
  Actieve monitoring van netwerkactiviteit door netwerkverkeer te analyseren en te loggen. We bewaken de beschikbaarheid en ondernemen actie bij verstoringen. Vanuit prioriteitentoekenning bepalen we vooraf wanneer we reageren op verzamelde gegevens van de infrastructuur.
 • Intrusion detectie
  Dankzij real-time inspectie van het netwerkverkeer en andere analyses worden inbraakpogingen snel ontdekt en kunnen wij actie ondernemen zodra we bedreigingen detecteren. Goed geschikt voor koppelingen met Amazon en Azure IDS zodat ook de cloud-omgevingen veilig blijft. Dankzij onze wereldwijde database met dreigingsinformatie profiteer je van actuele bescherming en detectie van intrusions.
 • Kwetsbaarheidsanalyse
  Met periodieke en geautomatiseerde vulnerability scans ben je steeds op de hoogte van nieuwe kwetsbaarheden die aandacht verdienen en heb je steeds een compleet overzicht van mogelijke zwakke plekken in de beveiliging.
 • Asset-verkenning
  Een compleet overzicht van alle aangesloten en aanwezige assets, zodat je door de bomen het bos weer ziet. We inventariseren met actieve en passieve netwerkscans. Geautomatiseerd, en al beschikbaar vanaf enkele minuten nadat jouw netwerk is aangesloten op onze dienst.

Lokaal, in de cloud of hybride

Overheden, zorgorganisaties, productie- en ICT-bedrijven waar we voor werken gebruiken onze oplossingen net als andere (grote) MKB-klanten en doen dat lokaal, in de cloud of met een hybride-oplossing. Dankzij uitgebreide expertise, onze gedreven aanpak en bijzondere nauwkeurigheid profiteer je van een betrokken partner die weet wat er moet gebeuren.

Zet de volgende stap in informatiebeveiliging: laat de huidige beveiliging testen en ontdek of de systemen op orde zijn. Onze Managed Security Services zijn speciaal geschikt voor kleine en middelgrote organisaties tot 2.500 werkplekken. Bijvoorbeeld om indringers vakkundig buiten de deur te houden. En altijd afgestemd op de behoeften van jouw organisatie.

Cases

Managed Cloud, Managed Security

De geïmplementeerde SIEM-oplossing bij SRO

SRO beschikt, zoals vele bedrijven, over klantgegevens en apparatuur die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering. Deze moeten ten alle tijden beschikbaar zijn, maar zeker ook beschermd worden tegen de toenemende digitale dreigingen. Als innovatieve Cloud en IT-Security partner, biedt Avensus de oplossing.

Bekijk case
IT Audit & Assurance, Managed Cloud, Managed Security, Transitie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van informatie en apparatuur. IT-innovaties die we thuis al gebruiken, adopteren we daardoor ook sneller op ons werk, mits organisaties dit ook toelaten.

Bekijk case

Artikelen

Werken bij Avensus

Als multi-specialist biedt Avensus jou interessant werk, inspirerende opdrachtgevers en mooie kansen op het gebied van Cloud en Security. Daarmee zijn wij een onderscheidende werkgever die medewerkers helpt om prettig te werken en succesvol te zijn.

Menu