Werkterrein

Transitie

Jouw organisatie verandert. Je moet voldoen aan belangrijke IT-eisen en je wilt nieuwe mogelijkheden en kansen op het gebied van informatietechnologie benutten. Hoe beweeg je succesvol van A naar B en wat zijn de technische keuzes die je daarbij moet maken?

Veranderen in realistische stappen

Succesvolle verandering vraagt om overzicht over de voortgang, mét belangrijke aandacht voor het budget. Hoe verander je in realistische stappen die passen bij jouw organisatie, zonder daar zelf door te worden ingehaald? Avensus realiseert projecten in lijn met de behoeften en capaciteiten van jouw organisatie.

Deskundig, betrouwbaar en voorspelbaar

Dankzij onze deskundigheid begrijpen we met welke veranderingen jouw organisatie te maken heeft en hoe die bijdragen aan belangrijke bedrijfsdoelstellingen. We weten welke veranderingen de belangrijkste toegevoegde waarde bieden, terwijl ze realistisch zijn voor jouw organisatie.

Onze samenwerking met klanten maakt ons de betrouwbare partner waar je naar zoekt. We adviseren en leggen uit, en nemen net zo goed de tijd om nauwkeurig te luisteren. Dankzij optimale beschikbaarheid en uitgebreide ervaring kun je volledig op onze ondersteuning vertrouwen.

De voorspelbaarheid van veranderingen onder onze begeleiding houdt het overzichtelijk. Wij zorgen ervoor dat jij begrijpt waar we naartoe bewegen en welke tussenstappen daarvoor nodig zijn. Het garandeert rust en beheersbare verandering, om jouw informatietechnologie succesvol van A naar B te brengen.

Diensten

Projectmanagement

Breng jouw organisatie volledig ‘in control’, dankzij pragmatisch projectmanagement. Optimaal flexibel en speciaal voor turn-key oplossingen, waarmee wij ervoor zorgen dat jij maximaal profiteert van de kansen die informatietechnologie biedt.

Consultancy

Betrokken consultants helpen jou de mooiste vruchten te plukken van IT-investeringen. We spreken met jou in gewonemensentaal, over weloverwogen en stap-voor-stap-veranderingen. Wij begrijpen hoe het werkt, om jou in de praktijk te helpen met cloudtransities, compliancy, moderne werkplekken en om veilig te werken.

Professional Services

Op zoek naar versterking binnen jouw IT-team? Onze consultants zijn ervaren en volledig gecertificeerd, dus flexibel inzetbaar op de plaats waar je ze nodig hebt. Wij helpen je in jouw bedrijf met informatietechnologie de volgende stap te zetten.

Moderne Werkplek

Op kantoor, bij de klant op locatie en onderweg: pas als jouw medewerkers geen verschil meer merken profiteer je optimaal van de cloud. Jouw moderne werkplek werkt sneller, productiever en betrouwbaarder dankzij Managed Services door onze specialisten.

Managed Cloud Services

We zijn jouw specialist in Managed Cloud Services en voor uitdagende IT-projecten. We helpen onze klanten grote aantallen nieuwe mobiele apparaten in gebruik te nemen en waken over de veiligheid, efficiëntie en beschikbaarheid van gekozen systemen en oplossingen.

Managed Security

We zijn jouw specialist op het gebied van waterdichte IT-beveiliging. Vanuit ons Security Operations Center (SOC) houden we de IT-infrastructuur van onze klanten 24×7 nauwlettend in de gaten. Wij herkennen problemen voordat jouw organisatie daarmee te maken krijgt, om je daar vroegtijdig voor te waarschuwen.

Modern Datacenter

De ontwikkelingen van het Datacenter is mede in een stroomversnelling gekomen door ontwikkelingen als virtualisatie. Van Server- , Storage- tot Netwerk virtualisatie. Hiermee wordt steeds meer hardware vervangen door software oplossingen waarbij eenvoudiger geschakeld kan worden naar meerdere onderliggende platformen, zoals Microsoft Azure, AWS, Google en lokale Providers. Van Co-locatie tot Virtual Private Cloud.

Managed Cloud, Managed Security

De geïmplementeerde SIEM-oplossing bij SRO

SRO beschikt, zoals vele bedrijven, over klantgegevens en apparatuur die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering. Deze moeten ten alle tijden beschikbaar zijn, maar zeker ook beschermd worden tegen de toenemende digitale dreigingen. Als innovatieve Cloud en IT-Security partner, biedt Avensus de oplossing.

Bekijk case
IT Audit & Assurance, Managed Cloud, Managed Security, Transitie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van informatie en apparatuur. IT-innovaties die we thuis al gebruiken, adopteren we daardoor ook sneller op ons werk, mits organisaties dit ook toelaten.

Bekijk case

Artikelen

Werken bij Avensus

Samen werken aan een vertrouwde, digitale wereld. Binnen de organisatie én samen met de klant. Zowel gedreven, met kennis van zaken, resultaatgericht als pragmatisch. We werken veilig, betrouwbaar én altijd met veel plezier.

Menu