1. Managed Cloud
  2. Smart Security

Smart Security

Server en netwerk moeten 24×7 beschikbaar zijn voor jouw medewerkers. Up-to-date houden, storingen signaleren en verbeteringen aandragen; dat is wat je zoekt. Dat is wat wij leveren.

Betrouwbaar en slim.

Een digitale toekomst, zonder risico. Dat is wat Avensus voor haar klanten ambieert. De exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert onze maatschappij, er worden steeds hogere eisen gesteld als het gaat om digitalisering en privacy. Aan organisaties de uitdaging hun concurrentiepositie te blijven verscherpen door IT-innovaties toe te passen en regulaties op de voet te volgen. Het creëren van vertrouwen in het digitale tijdperk is meer dan ooit essentieel.

Welke risico’s ben jij bereid te nemen?
Weet wat er gebeurt met de continuïteit van jouw onderneming als kritische data en/of uw klantengegevens op straat komen te liggen. Data-protectie vormt de essentie van IT-security, maar het is belangrijk om naar de gehele keten te kijken en ervoor te zorgen dat zowel interne als externe gebruikers geen zwakke schakel vormen. De juiste identiteit en autorisaties spelen dus ook een belangrijke rol in het beveiligen van jouw netwerken.

Avensus ondersteunt haar klanten op het gebied van IT-Security, belangrijke criteria daarin zijn Risicobeperking & Compliance. Identiteitscontrole en het veilig kunnen delen van Data. Daarbij moet jouw omgeving veilig zijn maar ook werkbaar; of dit nu On premise en of in de Cloud is ingericht.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Sterke Authenticatie

Gebruikers en wachtwoorden zijn vaak geen gelukkige combinatie. Eenvoudige wachtwoorden zijn makkelijk te onthouden maar worden ook eenvoudig gekraakt. Ingewikkelde wachtwoorden worden genoteerd of ergens bewaard en zorgen voor frustratie bij gebruikers

NextGen Firewall

Aanvallen worden steeds geavanceerder en maken dat we ook applicaties en cloud services moeten inspecteren op zgn. threats. Het is noodzakelijk dat we gebruik maken van Global Threat Intelligence waardoor onbekende bedreigingen sneller en efficiënter worden gedetecteerd en tegengehouden.

Secure Application Delivery

Steeds meer organisaties willen diensten aanbieden via zelfstandig beheerde websites. Denk bijvoorbeeld aan interactieve web-diensten die samenwerking mogelijk maken. Dat de beveiliging dan goed moet zijn geregeld spreekt voor zich.

Endpoint Security en Malware Defense

Cybercrime neemt dagelijks toe en is big business. Phishing mails die Ransomware willen injecteren, worden steeds lastiger te herkennen. Meer dan ooit worden bedrijfsnetwerken blootgesteld aan een enorme hoeveelheid en een verscheidenheid aan bedreigingen.

Managed Security

Dit doen we met 24×7 security monitoring vanuit ons Security Operations Center (SOC) in combinatie met securitydiensten zoals PEN-testen, vulnerability assessments, awareness- en phishing-campagnes of bezoeken door een ‘mystery guest’. Vanuit ons Early Warning System trekken we aan de bel zodra er een dreiging ontstaat, om daar voordat dit tot problemen leidt goed op te reageren.

Cases

IT Audit & Assurance, Managed Cloud, Managed Security, Transitie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van informatie en apparatuur. IT-innovaties die we thuis al gebruiken, adopteren we daardoor ook sneller op ons werk, mits organisaties dit ook toelaten.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Menu