1. Managed Cloud
 2. Windows Virtual Desktop

Windows Virtual Desktop

Windows Virtual Desktop (WVD) stelt je in staat om een unieke virtuele Windows 10 desktopervaring aan te bieden aan je gebruikers waarbij vrijwel ieder type apparaat wordt ondersteund.

Werken waar je maar wilt

Het werken vanaf iedere willekeurige locatie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het is en blijft Windows 10. Dat zijn de eindgebruikers gewend. Wat dat betreft verandert er voor de eindgebruiker vrijwel niets. Er zal bijvoorbeeld geen training nodig zijn.

In plaats van iedere gebruiker een eigen (virtuele) desktop te geven wordt een enkele virtuele desktop gedeeld met meerdere gebruikers. Daarbij komt dat je altijd beschikt over de nieuwste onderliggende hardware. Zeer kosten efficiënt dus met de beste resources tot je beschikking.

Windows Virtual Desktop – Op afstand, snel, goed, goedkoop.

 • Download de WVD Quick Guide

  In dit document gaan we in op de belangrijkste punten van de Windows Virtual Desktop. Wat is het, wat kan je ermee, en wat zijn de voordelen.

Een werkplek in de cloud

De moderne werkplek is een werkplek in de cloud. Bij Avensus begrijpen we dat je daar wél graag gebruik van wilt maken, maar zónder omkijken naar de technische details. Daarom adviseren, bouwen, beheren en monitoren we moderne werkplekken.

We combineren innovatieve oplossingen in de cloud met zowel zichtbare als onzichtbare beveiligingslagen. Het geheel vertalen we naar gebruiksvriendelijke toepassingen, die we on-premise, in de cloud of met co-locatie realiseren. Uiteraard stemmen we het geheel af op bestaande systemen en de belangrijkste doelstellingen met de online werkplek voor jouw organisatie.

De tevredenheid over de werkplek in de cloud meten we niet met de traditionele Service Level Agreement (SLA). Bij Avensus gebruiken we een Experience Level Agreement (XLA), waarmee we de daadwerkelijke tevredenheid meten. Kan iedereen snel genoeg inloggen en kunnen zij goed werken met de belangrijke systemen? Wij garanderen regievoering waar jij en jouw medewerkers blij van worden.

Voordelen van de moderne werkplek

Benieuwd wat er mogelijk is met een succesvolle moderne werkplek? We combineren drie belangrijke voordelen:

 • Betere retentie
  Maar liefst 64% van de medewerkers geeft aan minder salaris te accepteren, als ze in ruil daarvoor ook buiten kantoor kunnen werken. De moderne werkplek is op die manier van grote toegevoegde waarde.
 • Hogere productiviteit
  Medewerkers in een organisatie met moderne werkplekken blijken gemiddeld 7 procent productiever. Op die manier verdient de investering zich makkelijk en snel terug.
 • Grotere tevredenheid
  Organisaties met moderne werkplekken profiteren van meer tevreden medewerkers. Zij zijn gemiddeld 20% meer tevreden met hun werk, bijvoorbeeld dankzij de grotere mate van ervaren vrijheid.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Zonder omkijken

We adviseren, bouwen, beheren en monitoren. We combineren innovatieve cloudoplossingen met zichtbare en onzichtbare beveiligingslagen en vertalen dat naar gebruiksvriendelijke toepassingen. On-premise, met co-locatie of in de cloud: afgestemd op de bestaande systemen en belangrijkste doelstellingen van jouw organisatie.

Hoe voegt de cloud waarde toe voor jouw organisatie en wat is de beste manier om zo’n stap te maken? Met onze Avensus Cloud Strategie Scan maken we duidelijk wat de beste route is naar jullie digitale toekomst. We inventariseren organisatiedoelstellingen, de huidige IT-infrastructuur en stippelen de ideale roadmap uit.

Experience Level Agreement

De tevredenheid over de werkplek in de cloud meten we niet met de traditionele Service Level Agreement (SLA). Bij Avensus gebruiken we een Experience Level Agreement (XLA), waarmee we de daadwerkelijke tevredenheid meten. Kan iedereen snel genoeg inloggen en kunnen zij goed werken met de belangrijke systemen? Wij garanderen regievoering waar jij en jouw medewerkers blij van worden.

Daarom kiezen klanten voor Avensus

Net als onze klanten in de zorgsector, in dienstverlening, bij de overheid en in de industrie naar de cloud of de complete IT-infrastructuur beter inrichten? Profiteer van de belangrijke voordelen waar onze klanten blij van worden:

 • Betrokken specialisten die werken aan gebruiksgemak
 • Altijd up-to-date met nieuwste technologieën
 • Focus op slimme IT-beveiliging

De werkplek van de toekomst

Klaar voor de werkplek van de toekomst? Onze specialisten brengen in kaart wat er nodig is om over te stappen naar de moderne werkplekken zoals de meest professionele organisaties die gebruiken. We houden rekening met bestaande systemen en houden zowel de veiligheid, compliancy als het gebruiksgemak bij iedere stap nauwlettend in de gaten.

Control, Managed Cloud, Managed Security, Transitie

Avensus creëert digitale werkplek voor de mobiele zorgmedewerker

Nu de hybride cloud en de ‘consumerization of IT’ oprukt, is er een verschuiving zichtbaar naar gebruikersgemak, toegevoegde waarde en eenvoud van uitwisseling van informatie en apparatuur. IT-innovaties die we thuis al gebruiken, adopteren we daardoor ook sneller op ons werk, mits organisaties dit ook toelaten.

Bekijk case

Nieuws & Blog

Bekijk alles
Menu